RSS Feed

EVZ și Adevărul au ales data de 8 Martie 2015 ca să declare război împotriva drepturilor femeilor din întreaga lume

vezi toate articolele de
10 Mar 2015 la 11:31 121 comentarii 2360 vizualizari.

Wow, ce bine m-am simțit de 8 Martie consumând media din România. Mândră că sunt femeie. Nu foarte mândră că sunt femeie născută în România.

Să începem cu presa hard quality. Jurnalistul Adrian Pătrușcă de la EVZ ne-a explicat că de fapt Ziua Internațională a Femeii este o făcătură – noi, femeile (da, chiar și cele care au demonstrat pentru drepturile femeilor în New York și care au blocat Manhattan-ul pentru a cere egalitate de șanse) ne-am lăsat păcălite. 8 Martie este un fals doamnelor, domnilor care încă mai sunteți destul de naivi să credeți în egalitate. N-a existat niciun marș în New York vreodată, toate feministele din SUA au crezut de generații întregi în minciuna unor militante marxiste pro-ruse, chiar mai mult de atât, s-au transformat în anti – femei sau femei bărbat. Ba mai mult, se miră jurnalistul quality, cum de chiar și însuși Guvernul Franței le ajută pe aceste naive care organizează Marșul Mondial al Femeilor la Paris și le pune la dispoziție propriul site pentru a se exprima?! Vaaai, țțț, așa ceva…

Îmi imaginez scena de propunere a textului spre publicare. Jurnalistul care s-a trezit brusc că femeile e rele, nu vor să-i spele cămășuța și să-i facă păpică așa cum i s-a spus de mic că-i șade bine unei femei – femei și i se cuvine unui bărbat – bărbat. În pană de idei, ajunge la birou (sau nu) și îi spune șefului: Șăfu, șăfu, știu ce scriu azi, uite, e 8 martie, hai să scandalizăm puțin opinia publică, să ne luăm de femei, siguuur n-o s-o facă nimeni altcineva chiar azi și nenorocitele o să-și imagineze că au drepturi egale cu noi, încet, încet or să vrea chiar salarii la fel, ce naiba. Am eu o idee. Da șăfu, știu, am o singură idee și aia fixă dar io zic că ar merge un text anti femei, îmbuibatele, ce atâtea fițe pe capul lor, să stea naibii la cratiță unde le e locul. Da boss, bag și niște chestii despre Marx, comuniști și ruși ca să merg pe linia ziarului, le facem boss, una să nu mai cârâie că vrea drepturi. (Desigur, îmi imaginez că toate aceste lucruri au fost spuse din poziția ghiocel, știți, de-acolo și partea cu ghiocelul mânjit din titlu)

Jurnalistul EVZ s-a gândit la toate dar că și un alt coleg de-al lui de la o altă publicație ar putea avea aceleași probleme de identitate nu i-a trecut prin minte. Ar fi fost și complicat. Cezar Pădurariu a muncit pentru Adevărul. Și aici tot comuniștii cei răi au pornit 8 Martie-ul, tot la sugestia unei militante pentru drepturile femeilor, obraznica aia de Alexandra Kollontai care credea că și femeile au dreptul să se simtă bine-n pat. Ce porcărie, păi boss, femeia e făcută să nască și să mângâie bărbatul, ce-i cu prostiile astea bolșevice cum sunt drepturile femeii în anul 2015? Să le-nvățăm minte!

Nu-mi dau seama ce-o fi fost în capul conducerilor celor două ziare online, nici nu mă interesează dacă e doar prostie sau un calcul cinic al miilor de accesări pe care le-ar putea obține jignind gratuit femeile din întreaga lume exact de ziua lor. Am să am însă grijă să atenționez toate organizațiile care se ocupă de drepturile femeilor și care activează la noi în România și în UE cu privire la aceste două materiale.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


121 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
M-am născut într-o zi de vineri - 13
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!