RSS Feed

Vibratoare împotriva armelor de foc – protestul studenților texani împotriva armelor la purtător

vezi toate articolele de
13 Oct 2015 la 13:56 97 comentarii 1691 vizualizari.

Din august 2016, studenții americani vor putea să poarte asupra lor arme de foc în complexele tuturor colegiilor sau universităților din statul Texas. Instituțiile de învățământ superior vor fi libere să aplice legea după cum consideră că este necesar în interiorul complexelor universitare în ceea ce privește felul în care vor fi armele depozitate în dormitoare (pentru că de la anul armele vor fi permise și în dormitoare). În semn de protest, o parte din studenți au hotărât să poarte penisuri false (dildouri) în rucsac, la vedere – gest care ar putea să le aducă celor care protestează amenzi în valoare de de 500 de dolari pentru afișarea materialelor cu caracter obscen. Protestatarii au format un grup pe Facebook cu eticheta #CocksNotGlocks folosind acest mesaj pentru a îndulci (spun ei) efectul agresiv al armelor asupra oamenilor. Inițiatoarea acestui protest, absolventă a Universității din texas, Jessica Jin consideră că prin comparație cu armele, falusurile false sunt la fel de eficiente pentru a îi apăra pe studenți de sociopații care trag cu arma însă mult mai sigure în timpul rezervat relaxării.

În Texas drepturile care privesc achiziționarea și folosirea dildourilor au rămas în urmă față de cele legate de armele de foc. Până în 2008 vânzarea jucăriilor sexuale era interzisă. Astăzi magazinele pot să vândă astfel de obiecte oricui însă în continnuare afișarea lor în public (chiar dacă nu reprezintă niciun pericol) este interzisă.

Protestul de acum nu este primul protest împotriva deținerii armelor de foc care are loc în Texas. Un profesor de economie a demisionat public de la Universitatea din Austin după ce a declarat că legea care a fost adoptată în iunie 2015 mărește considerabil probabilitatea de a fi împușcat de unul dintre studenții săi mai nervoși. Totuși, de data aceasta aproximativ patru mii de oameni participă la evenimentul creat pe Facebook și confirmă că vor afișa vibratoare la vedere în semn de protest la adresa legii care permite ca studenții să poată avea arme de foc la purtător. (știre preluată de aici)

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


Etichete: , , ,


97 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!