RSS Feed
Laura Laurentiu

Muzici de mare suferinţă

vezi toate articolele de
25 Sep 2010 la 12:35 92 comentarii 885 vizualizari.

O scenă dintr-un film văzut ieri m-a făcut să realizez că, atunci când am fost într-un cuplu, nu am avut niciodată o piesă anume cu respectivul partener. Ştiţi voi, aia pe care oamenii s-au văzut, sărutat, făcut amor prima oară etc. Eu am sărit etapa asta. Nu s-a nimerit să fie. Sau poate nu sunt suficient de romantică (hmm… nu cred că există termen de comparaţie pentru “romantic”. Ori eşti, ori nu eşti. Nu sunt. Sau sunt? Habar nu am).

În fine. După cum ziceam, nu am avut “acea” piesă, dar mi-am adus aminte că am vreo două melodii pe care, atunci când am suferit mai abitir din dragoste, le-am ascultat iar şi iar, până la saturaţie. Evident, cu tot ritualul de rigoare – plâns de tremura cămaşa pe mine, mâncat mai nimic zile în şir sau doar ciocolată şi aşa mai departe.

Acum când mă gândesc la ele îmi dau seama că sunt nişte siropuri de mare clasă, care acum nu îmi zic mai nimic, dar nah, în condiţii anormale de inimă şi viaţă nu realizezi asta. Am constat însă o chestie de-a lungul experienţelor mele sentimentale. În afara faptului că, indiferent ce ai face, durerea îţi trece în jumătate din timpul în care ai fost cu personajul respectiv (spre exemplu, aţi fost un an împreună, te vindeci de dragoste în şase luni), pot spune cu mâna pe inimă că nu mai suferi din dragoste atunci când nu te mai identifici cu versurile pieselor pe care le asculţi. Adânc, nu? :D

Revenind la piesele mele plângăcioase – prima pe care am plâns de nu mă mai puteam opri e Andante, andante de la ABBA. Era prin ‘92 (dacă bine calculez), era Revelion, eram părăsită de numai câteva zile şi, în plus, domnişorul era prezent la chef cu noua lui iubită. Evident, eu stăteam în altă cameră şi plângeam de numa’, în timp ce prietenii noştri comuni încercau să mă calmeze între două dansuri. Faine vremuri! :D

Viaţa e ciudată, însă. Câţiva ani mai târziu, tânărul a fost înşelat de fată cu cel mai bun prieten al lui, iar noi doi am reuşit să depăşim supărarea şi să devenim buni prieteni. Atât de buni încât nu plătesc niciodată lucrările stomatologice pe care mi le face (da, a ajuns medic stomatolog). De ce le-aş plăti, în fond? Mi-e dator vândut, nu? :D

A doua piesă pe care am bocit (muuuulţi ani mai târziu) e, culmea!, tot de la ABBA (Oare ce dracu’ am cu ABBA asta?? Sunt chiar aşa de bătrână?? :( ). De data asta e vorba de My love, my life. Relaţia asta fusese ceva mai complicată şi mai intensă, cu tot felul de întorsături de situaţii şi porcării. În final, am cedat maiestuos. Ascultam non-stop My love, my life şi mi se părea că fusese scrisă special pentru mine. Mai ales partea cu “but I know I don’t possess you / so go away, God bless you / you are still my love, my life / still my one and only”.

OMG! Ce realitate deformată aveam în cap! Plângeam ca proasta pe piesa asta şi mă închipuiam nobilă şi elegantă în suferinţa mea, aşa cum îl lăsam eu să plece la alta mai bună, mai frumoasă, mai caldă, mai, mai, mai… My ass! :D Femeie, ce vreţi? Aşa înţelegeam eu să-mi consum suferinţa. Asta până am descoperit blogul şi terapia prin scris şi nu am mai avut nevoie de melodii ca să trec mai departe. (Apropo, nici acest ex-iubit al meu nu a rămas cu tipa în cauză. Se numeşte “viaţă” şi e nedreaptă. :) )

Dar dacă tot mi-am amintit de acele vremuri de reală suferinţă, ia să vă fac “cado” minunatele mele piese plângăcioase. Nu cred că o să aveţi nervi să le ascultaţi, dar mai ştii? :) Şi, de bună seamă, sunt curioasă voi pe ce piese v-aţi băut minţile de durere. Mă rog, dacă nu e cumva secret.

Încă ceva. Mă întreb dacă piesele astea pe care le alegem în astfel de momente (sau care ne aleg ele pe noi) permit unui psihoterapeut să tragă nişte concluzii despre noi? Eu, spre exemplu, care plâng pe ABBA, sunt genul care…. ? Vă las pe voi să completaţi. ;)

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 

Etichete: ,


92 comments
 • 1

  youtube.com/wat../

 • 2

  nu,Laura,n-ai îmbătrînit.nici ABBA. :)

 • 3

  @Habarnam: oooo, da’ ai suferit şi tu ceva :)

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 12:52:47 | Raporteaza
 • 4

  Lauraaaa,

  după ce că tocam ceapă de zor şi am venit la computer că nu mai puteam suporta, eram înlăcrimată ca Ingrid Bergman cînd oftează după Haaamfrei, acu vii şi tu să-mi accentuezi starea umedă?

  eee!!

  lady in red – chris de burg

  still loving you – scorpions

  forever young – alphaville

  asta din urmă îmi place şi acum. de prima, să nici nu aud, mi se strepezesc dinţii! haolicăăăă, ce gîscă eram!

  cu actuala jumătate – nothing else matters – metallica

  hm, ia te uită la noi! în loc să fie angela similea, sau corina chiriac, sau mirabela cu aia cu covoru din odaie… de asta nu merge ţara noastră bine….

 • 5

  @val_one: …, spuse ea râzând în pumni. :)

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 12:53:46 | Raporteaza
 • 6

  @andreea: şi eu care credeam că eşti la curăţat România! când colo tu cureţi doar ceapă :D

  da’ văd că şi tu eşti cu “vechiturile”. generaţie de aur, nu glumă :)

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 12:55:01 | Raporteaza
 • 7

  Mie nu-mi cade bine pe degetul mic de la picior clişeul ăsta cum că l-a înşelat cu cel mai bun prieten al lui.

  Bărbaţii, când se satură de una, se vorbesc între ei şi şi-o pasează. Proasta crezând că l-a înşelat pe una cu celălalt.

  ****

  Eu mi-am tras-o prima dată pe un refren mişto care se auzea la difuzor în gara din Reşiţa de fiecare dată când se anunţa câte un tren.

  Adormisem în tren, acesta trecuse de unde vroiam eu să ajung, fusese garat, iar vagoanele trase pe o linie moartă. Acolo m-a prins o doamnă mai purie care făcea curat în vagoane şi mi-a tras-o. Foarte romantic !

  A, da, era să uit: mi-a luat şi giaca de blugi că [zicea ea] nu-i plătisem suficient şi mai mult nu aveam de unde să-i dau.

  Când m-am întors acasă fără giacă m-a bătut tata de m-a rupt. Timp de trei zile.

 • 8

  sîntem nişte babe :)

 • 9

  Laaauuuuraaaaa!

  ufff,mereu înţelegi greşit ce vreau eu să spun.am zis că atîta timp cît muzica celor de la ABBA e nemuritoare şi place chiar şi copiilor,nu e semn de îmbătrînire dacă îţi place şi acum. :) :) :) şi eu o ascult cu plăcere.

 • 10

  @val_one: glumeam, măi! am înţeles de la bun început. :)

  @andreea: scofâlcite! :D

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 13:02:52 | Raporteaza
 • 11

  Băi laurenţiu, mi-ai şters tu comentariul !? Era unu mişto, nu mai înţeleg nimic !

 • 12

  eu una ,cand sunt trista, in loc sa ascult melodii vesele ca sa uit, ma afund si mai tare cautand cele mai triste melodii posibile si plang, plang pana ajung sa cred ca suferinta mea chiar o intrece pe a tuturor.

  youtube.com/wat../ youtube.com/wat../ youtube.com/wat../ youtube.com/wat../

 • 13

  Cosa

  Vezi că nu merge să scrii pula, că intră-n spamul lu mă-sa?

 • 14

  Va recomand cu caldura o piesa de mare suferinta si totodata va recomand si filmul: youtube.com/wat../

 • 15

  si cea mai trista piesa ,declarata de critica muzicala,din cele ce s-au scris vreodata: youtube.com/wat../

 • 16

  @cosa nostra: nu am şters nimic. intrase în spam, habar nu am de ce. şi nu cred că domnişorul respectiv o pasase altuia. chiar o iubea. :)

  @Monalisa: muzicile ăstea sunt pt noua generaţie de femei suferinde. :D

  @Radu Popescu: uite că de filmul ăsta nu am auzit. da’ pe piesa asta aş putea plânge cu succes. am să mi-o notez. :) (Besame Mucho nu mi se pare atât de tristă, totuşi)

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 14:11:29 | Raporteaza
 • 17

  @Laura Laurentiu: asa-i..eu nu prea pot sa plang pe Abba…:D

 • 18

  Două piese grele de despărţire youtube.com/wat../ , şi youtube.com/wat../ , ambele primite la 3 luni “după”

  Şi replica mea de mârlan: youtube.com/wat../

  :|

 • 19

  cosa nostra,

  şi ce se cînta?

  “Glasul roţilor de tren”? sau aia cu Avram Iancu?

  da acu’, pe bune, n-ai şi tu o poveste din aia delicată, cu perle, mătăsuri, spumant de baie şi şampanie? numai din astea sordide ne povesteşti…

 • 20

  Andreea,

  De ce sordide !? Tu ştii ce mişto a fost !? Mă rog, nu chiar atât de mişto ca şi cum aş fi făcut laba, dar oricum, mişto !

  Vaya,

  Aşa frate, bravo !

 • 21

  eu la inceput de fiecare …chestie plang pe don’t break my heart de la vaya con dios (asa… preventiv :) )) ). desigur ca tipul mi-o frange si apoi plang pe asta youtube.com/wat../

  si dc ar fi sa aleg o melodie pe care sa o ‘am’ cu cineva, as alege asta youtube.com/wat../

 • 22

  @Laura Laurentiu:

  …sufera ca s-au despartit?

 • 23

  @Monalisa: hehe, crezi că eu mi-am închipuit vreodată că pot plânge pe ABBA? :D

  @Habarnam: nu-mi zi că ai făcut asta!! “eşti atât de bună încât mă duc la curve în fiecare noapte”!! pff, ce naşpa eşti!! :)

  @clara: asta cu plânsul preventiv e de mare angajament!! nu mă aşteptam să existe şi aşa ceva! super! :D

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 14:29:38 | Raporteaza
 • 24

  @Radu Popescu: cine? ăia din Besame?

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 14:30:21 | Raporteaza
 • 25

  Fandoseli! :D youtube.com/wat../

 • 26

  @Florina: oooo, daaa! asta e piesă de piesă! :D

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 14:35:00 | Raporteaza
 • 27

  Pai, nu? ;0

 • 28

  @Laura Laurentiu: :D da, pai ce sa zic, sunt precum cassandra, sufar de doua ori, o data pe baza de intuitie si apoi cand se intampla in realitate

  pai cum sa nu plangi pe abba? eu plang aproape mereu la the winner takes it all, si in ultima vreme plang si cand aud I work all night I work all day to pay the bills i have to pay, and still there never seems to be a single penny left for me

 • 29

  @clara: super! :D pe mine textele astea muncitoresco-financiare nu mă impresionează. chestie de zodie, presupun. nu pun preţ pe bani, aşa că nu sufăr când nu-i am. :)

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 14:44:27 | Raporteaza
 • 30

  @clara: PS: da’, pe de altă parte, chestia aia cu “In my dreams I have a plan, If I got me a wealthy man, I wouldn’t have to work at all” mi-ar surâde. :D

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 14:46:20 | Raporteaza
 • 31

  Păi întocmai, că adevărul doare, şi o recunoştea şi ea că nu se pricepe. Şi (culmea!) cu toate că era varză la capitolul ăsta mă şantaja să fac anumite chestii, eram condiţionat de nevoie. Ziceam pas si plecam în altă parte. Ca să-mi demonstreze că “se pricepe” s-a cuplat cu un amic de-al meu, mi-a spart gaşca, l-a întors pe ăla împotriva mea (era mai bagabonţel) şi s-a ajuns şi la scandal :D

  În fine, mai na melodii de “cuplu”, ca să zic aşa:

  youtube.com/wat../

  youtube.com/wat../

  youtube.com/wat../

  youtube.com/wat../

  Apropos, fătuca e colegă la muncă, ne vedem zilnic :D

 • 32

  eu sufar, ca-s fumatoare. si imi place sa-mi cumpar multe rochii negre. I used to read books but… fuck all that

 • 33

  @clara: ai înnebunit?? cărţi!? ce-s ălea?!

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 14:55:31 | Raporteaza
 • 34

  am uitat ce mai ascultam pe vremea cand a plecat raposatu’ ;) , dar astea doua sigur: youtube.com/wat../ si youtube.com/wat../

 • 35

  @Izabela: nu ţi-a fost nici ţie uşor :)

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 15:03:19 | Raporteaza
 • 36

  @Laura : cui ii e? Dar si-a gasit una…incat rade inima in mine de fiecare data cand ii vad, saraca creatura (la ea ma refer aici) si bietul raposat fac cuplul ideal ;) )

 • 37

  @Izabela: a ales ce era mai bun pt el, vorba unui amic. :)

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 15:11:45 | Raporteaza
 • 38

  @Laura Laurentiu:

  De ce te grabesti?

  Ai pus o intrebare in finalul articolului,ca sa vezi daca citim pana la capat :) Si eu ti-am raspuns!

 • 39

  @Radu Popescu: aaa. păi am văzut la început că nimeni nu a băgat în seamă întrebarea aia, aşa că mi-am scos-o din minte. plus că, dacă răspundea cineva, mă aşteptam la o descriere mai lungă. ;)

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-25 15:15:26 | Raporteaza
 • 40

  Abba este o alegere buna pentru plans !

  youtube.com/wat../

  Da’ sa nu incepi imediat dupa ce o asculti, OK ?

  P.S. “mie dator vandut, nu-i asa ?”. Clar ! Stabor, daune morale si toate cele…

 • 41

  Cosa,

  Iti citesc posturile de ceva vreme.

  Adevarul e ca nu ma astptam la alt gen de poveste de la tine.

  Daca postai ceva siropos, ma gandeam ca ti a furat vreunul ID ul!

  :)

 • 42

  esti genul de sensibila..nu avem studii in psihologie /psihoterapie sau mai stim noi ce psiho… ;)

 • 43

  isabela, pari a nu-ti fi revenit nici pana acum. mie mi se face pielea gainii cand aud oameni vorbind asa. sa stii ca nu te pune nici pe tine intr-o lumina buna faptul ca el e (presupunand ca e) o chestie ridicola, care acum isi petrece timpul cu o ‘creatura’

  brrr. nu inteleg de ce se incapataneaza oamenii sa pastreze asa furia in ei. o sa transformi intr-o acritura let go.

 • 44

  Măi Raluca, nu toate întâmplările generează poveşti siropoase. A mea a generat o poveste foarte romantică !

 • 45

  @clara: nu am zis ca el e o chestie ridicola. E un tip misto care isi petrece timpul cu creatura,plus ca asa il alint eu: raposatu’. Pai sunt acritura, dar asa eram si inainte.. rea si dusmanoasa ;) ) ( daca nu pastram furia i-o aratam lui, noroc ca nu citeste pe aici)

 • 46

  Bine măi na, să mă deconspir:

  youtube.com/wat../

 • 47

  claraaaa,

  cu “take this waltz” m-ai lovit drept în centrul simţirii mele, cum ar zice sandra brown…

 • 48

  stiu ca asa il alinti, ca nu e prima oara cand citesc despre el in comentariile tale :) si mi se pare usor meschin. dar lasand asta la o parte, cred sincer ca nu iti face bine sa ii pastrezi… ‘dusmanie’ :) ) alt cuvant nu-mi vine in minte. desigur, dc s-a intamplat de curand banuiesc ca e inevitabil. dar pe mine ma sperii cand te citesc si tresar la fiecare mentionare a ‘raposatului’. si invariabil imi vine in minte versul ala the rusty wire that holds the cork that keeps the anger in :P ma rog, cine ma cred eu sa tin lectii despre ura si furie :P da’ in rest pari o persoana rezonabila, si cred ca tu ai scapare :D

 • 49

  @andreea:

  si pe mine tot acolo ma loveste mereu :D

 • 50

  văleeeeu! oare ar vrea Leonard Cohen să se însoare cu mine? sînt sensibilă, drăguţică…

 • 51

  @cosa nostra:

  Mare voce,do’mle.Da de unde l-ai scos ca eu nu l-am mai ascultat de pe vremea cand canta Delicate si Sign your name

  youtube.com/wat../

  youtube.com/wat../

 • 52

  @clara: Ei, nu ma deranjeaza, sfaturile sunt primite.. Oricum sunt pe cale sa scap.. imi place mie sa fiu rautacioasa cand e vorba de el sau mai mult de ea, dar fiecare primeste ceea ce merita, asa ca nu ii plang de mila. ;)

 • 53

  dar oare ai vrea tu? :D ai citit vreo carte de-a lui? ca-n carti e cam infricosator :D m-a speriat mai tare si decat chuck palahniuk :D

 • 54

  Baietii astia canta frumos: youtube.com/wat../

 • 55

  clara,

  am citit, am citit… e…. tare! :roll:

 • 56

  “urerea îţi trece în jumătate din timpul în care ai fost cu personajul respectiv (spre exemplu, aţi fost un an împreună, te vindeci de dragoste în şase luni),”

  :) :) :) bun! te prezinti bine. Eu nu am reusit decat performanta de un an… si ala 30% despartiti. La mine tine 2 ani… de la un an incepe diminuarea intensitatii suferintei. a reaq! imi dezvalui intimitatea.

  nu is genul meu… dar astea

  youtube.com/wat../

  imi aduc aminte de ultima “fufulina”

 • 57

  youtube.com/wat../

 • 58

  Constantinescu,

  Vezi că pe aici sunt nişte şmecheri arătoşi, cu bani şi cu puli ca drugile de porumb şi care în mod inevitabil se pricep şi la citit bagaboantele.

  Eu sunt antrenorul lor. Pe mine nu mă poţi prosti cum te amăgeşti pe tine !

  Deci: Tu eşti disperată după ăla de tot vorbeşti de el. Poate mai disperată decât erai înainte de-a te părăsi. Dacă n-ai mai fi, nici nu l-ai aminti la fiecare comentariu.

  Şi nu-i purta pică fetei. Ea ce vină are !? Vroiai să nu-l ia doar din corectitudine !? Ce glumă ! În iubire şi afaceri corectitudinea-i găunoasă rău ! Şi toxică !

 • 59

  @ cosa nostra: Domnu’, nu stiu ce legatura au banii si ce ai mai zis tu cu cititul bagaboantelor? Cred ca asta tinea de inteligenta..la restul nu am ce sa raspund. Am zis eu vreodata ca sunt corecta? ;) )

 • 60

  Constantinescu,

  De aia te-a lăsat ăla: nu te duce sclipirea !

  Păi cine dracu e şmecher şi cu bani !? Costeluş, comentatorul cu care te tot băgai în seamă în loc să-l bagi în pizda mă-sii !?

  Nu, nu ăla ! Băieţii inteligenţi ăia sunt aşa !

  Iar când am făcut referire la corectitudine nu am făcut referire la tine ci la ea. În sensul că nu trebuia să te aştepţi la ea să nu ţi-l toarne, să fie corectă. Deci nu-i purta vină ei !

 • 61

  Constantinescu,

  De aia te-a lăsat ăla: nu te duce sclipirea !

  Păi cine dracu e şmecher şi cu bani !? Costeluş, comentatorul cu care te tot băgai în seamă în loc să-l bagi în pizda mă-sii !?

  Nu, nu ăla ! Băieţii inteligenţi ăia sunt aşa !

  Iar când am făcut referire la corectitudine nu am făcut referire la tine ci la ea. În sensul că nu trebuia să te aştepţi la ea să nu ţi-l toarne, să fie corectă. Deci nu-i purta vină ei !

 • 62

  …singurul meu “incident” sonor in materie de romantism s-a consumat undeva in anii ‘90… era o dimineata (cam pe la ora 10) senina cand orice sunet deranja foarte tare, pentru ca peste noapte se consumase o mare petrecere pe motiv de zi de nastere a unei buuuune prietene (ce buna era…). Am ramas sa ajut la curatenie, dintr-un profund spirit civico-afectiv. Cert e ca printr-o fatalitate s-a “luat curentul”, iar toata aparatura destinata sonorizarii a “amutit” subit pe la (parca) ora 8…impreuna cu toate instalatiile de iluminare mai mult sau mai putin aservite scopului de ambianta. Surprinzator, dupa aproximativ 2 ore, in timp ce strangeam de zor consecintele distractiei de peste noapte, cupidon si cu nemernicul ala de eros au slobozit sageti catre mine si gazda (sarbatorita) (aia buuuna rau)… nimic nu ne-a stat in cale si am pornit de comun acord spontan catre culmile copulatiei… Fatalitate ! A venit curentul, cand ne era lumea mai draga… A pornit televizorul, video-ul a intrat in stand-by… iar la postul national se difuza reluarea unui episod din “sclava Isaura” iar sonorul era dat mai spre maximum. Cum nu eram aproape de televizor si nici nu aveam ceva (orice) asa de lung cat sa ajung la telecomanda, nu am avut alta optiune decat sa ascult(am) (cel putin) genericul serialului. Asta m-a marcat, a fost cel mai chinuitor-placut-jenant moment din istoria personala a relatiilor afective… Ma iertati pentru lipsa de romantism, pentru exhibitionismul scriptic de care dau dovada. Am pretentia ca am fost sincer si sper, dincolo de oprobiu sa va rapeasca un zambet…. ca doar toti am fost adolescenti :)

  atasez aici “muzica” cu pricina…

  youtube.com/wat../

 • 63

  @cosa nostra: Domnule draga, hai sa nu spamam aici in gradina Laurei, in caz ca nu ai citit printre randuri nota de ironie din comentariul anterior asta e. Pai asa ne fu’ vorba? Eu ma bag in seama cu toata lumea pe aici, pe Pandora. Eu zic sa incheiem subiectul si sa ne vedem de treburile noastre. Eu azi nu am chef de cearta cu tine ;)

 • 64

  @Laura Laurentiu: …mi-ai dat start la cautat de melodii si am gasit fe toate felurile …uite una cu care sa trimiti oamenii la plimbare …daca o sa ai nevoie :) youtube.com/wat../

 • 65

  ..si asta e a mea:

  youtube.com/wat../

 • 66

  sry de greseli…m-am grabit

 • 67

  Constantinescu,

  Ceartă !? Ce naiba măi !

 • 68

  youtube.com/wat../

  plangi cu mwuci pan’ la piept pe melodia asta

  alt JenicaFaraFrica
  2010-09-25 18:15:39 | Raporteaza
 • 69

  pentru ca imi placea sa sufar, pentru ca imi placea sa iubesc si sa ma amuz de propriile prostioare youtube.com/wat../

 • 70

  cred ca nu merge linkul, era vorba despre Dean Martin – Blue Moon , cei ce nu stiu melodia o pot cauta pe youtube

 • 71

  bre, fetelor,iaca un sfat de la un om trecut prin multe: de inima albastra ascultati two gallants (orice piesa) si, ca sa va treaca, puneti un creedence clearwater revival clasic: bad moon. o sa va placa, garantez!

 • 72

  Adagio-Lara Fabian…pe asta mi-am facut piscina.

 • 73

  youtube.com/wat../!

  Bre, mie imi plac astia…

  Mare suferinta pe capul lor…

 • 74

  la sinceritatea si sensibilitatea randurilor tale, m-am hotarat si eu sa-mi “pun pe tava” o particica youtube.com/wat../

 • 75

  @Pixel@u: asta cu “şi nu aveam ceva aşa de lung să ajung la telecomandă” a fost super amuzantă! :D câtă vreme aveai ceva suficient de lung pt alte îndeletniciri, ce mai conta telecomanda? :D

  @Gherman Adrian: doi ani pentru fiecare suferinţă în parte? mult. îmi pare rău că doare atât :(

  @Mia: Dean Martin rocks! ca tot Rat Pack-ul de altfel.

  @Monalisa: pfff, asta cu trimisul la plimbare e dificilă pt mine. niciodată nu am ştiut cum să o fac bine.

  @Cappello: :D :D

  @Mierea Naturala: nuuu creeeed!! e fake, aşa-i?

  @human: fain, fain.

 • 76

  @Mierea Naturala:

  Da,ai dreptate,iti vine sa plangi cu…lacrimi :)

 • 77

  Pentru mine, nimic nu se compara cu Exit Music (de la Radiohead) si Famous Blue Raincoat a domnului Cohen. Ah, cat potential masochist au piesele astea!

  Mie insa imi plac la fel de mult ca atunci! Nu le mai ascult la fel de des ca atunci (486 de ori pe zi), dar tot am o slabiciune mare pentru ele!

 • 78

  @laura: Nu stiu mai Laura…JUR ca nu stiu .

  Dar am sa le trimit un mail cu Reteta lui Tatoiu :) aia cu laptisor de matca…propolis…

  Sa vedem daca vor raspunde :)

 • 79

  Bă, da’ ce-am îmbătrânit şi eu !

  M-am întâlnit cu Alina, o fostă de-a mea din liceu, tot aşa frumoasă, creaţă, creolă, da’ cu bagabontu’ după ea :(

  Ce vremuri mai erau şi atunci. Uite că s-a-mplinit profeţia: trilulilu.ro/De../

  Bă! Ăştia care criticaţi gusturile muzicale, s-o fi văzut-o pe Mona (Ramona mea) vă-ndrăgosteaţi imediat de ea şi vă-mprieteneati cu mine numai ca să staţi lângă ea ;) Îţi venea să-i lingi frişca de pe savarină, nu alta :|

  Oare am devenit nostalgic? :roll:

 • 80

  @laura: la partea masculina dureaza mai mult. Femeile is mai adaptabile sau… superficiale? sau… nu au predispozitie spre obsesie? pt ca… pana la urma cand cineva nu te vrea si tu suferi… inseamna ca e obsesie bla bla bla. nu imi mai bat capu si pe astea. simplificam lucrurile: oferim mai putin sau deloc.

 • 81

  @laura:

  …pai ma durea orice zgomot, ca o consecinta a distractiei de peste noapte. Oricum, a fost chinuitor (si nu numai), un amestec bulversant de senzatii… Ar fi fost tare bine sa am telecomanda pe-aproape… :D

  P.S. ti-am lasat un raspuns pe marginea postarii tale de la articolul Letitiei. Rautate mica ce esti… :D

 • 82

  @Nora: Cohen e un masochist clar, dacă te iei după piesele lui. suferă omul ăsta non-stop :D

  @Habarnam: da. :D

  @Gherman Adrian: da’ nu cred că e vorba de femei şi bărbaţi aici. e de individ, ca să zic aşa.

  @Pixel@u: o să mă uit. am obiceiul prost de a nu intra decât rar pe posturile din urmă, aşa că nu prind toate comentariile.

  alt Laura Laurentiu
  2010-09-26 12:57:05 | Raporteaza
 • 83

  C.C.Catch cu “Heartbreak hotel” imi aminteste de armată, “incepeti intretinutul bocancilor!”. Era melodia care se transmitea exact cand primeam acea comanda, care era de obicei urmata de multe târâşuri prin noroi

 • 84

  pentru durere,pentru iubire si frumusete ,pentru absolut totul;youtube.com/wat../

 • 85

  Ioi ce faiin! Si eu si eu! Asa de frumos le-ati zis cu totii ca nu ma pot abtine!(Nota mare pentru Sclava Isaura si Se martia Mooona nu stiu doamne ce-i cu eaaaaa… ce de amintiiiri!) Daca ma gindesc bine, la mine a fost un traseu, care a inceput asa: faza 1) Counting Crows – Colorblind youtube.com/wat../ cu stat la fereastra si lacrimat pe I am reaaaady faza 2)U2 – One youtube.com/wat../ cu urlat Yes, you DID dissapoint me! faza 3) Cesaria Evora – Besame Mucho youtube.com/wat../ cu repetarea titlului faza 4) Pink Floyd – High Hopes cu The graaas was greeeener the light waaas brighteeer faza 5) Judas Priest – Before the Dawn youtube.com/wat../ cu oooh pleaaase don’t take it all aaaaway faza 5) Iron Maiden – No More Lies youtube.com/wat../ De la faza 5 incoace nu mai lacrimez.

 • 86

  Buna… frumoasa postare

  te astept cu parerile tale ple blogul meu

  enna.iubire.inf../

 • 87

  viagra 100mg ohne verordnung

  viagraolq.com/../ – buy viagra

  online viagra

  buy cheap viagra de best

 • 88

  prescription online

 • 89

  Permainan judi togel adalah permainan judi yang sangat populer di dunia, karena judi togel terbilang sangatlah menguntungkan bagi sebagian besar orang. Anda bisa mendapatkan keuntungan yang banyak dengan mudah tanpa harus membuang banyak waktu, serta anda juga pastinya akan mendapatkan banyak bonus dalam bermain judi togel online.

  Untuk informasi cara bermain togel menang hingga ratusan juta rupiah, tips dan trik jitu dalam bermain togel. anda bisa klik link yang ada di bawah ini untuk melihatnya

  uwin303.com/car../

 • 90

  cipro

 • 91

  Sukabet – 24 jam kami melayani anda sebagai situs resmi judi online sportsbook dan uang asli. 24hoursatsundan../ Mainkan judi sbobet bersama kami di sukabet, situs resmi judi bola terpercaya dan memiliki banyak variasi. Daftar sekarang dan dapatkan bonus casback hingga 20%. Hanya di situs judi bola sukabet.

 • 92

  играть в казино скорпион

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Prietenii îi spun licurici
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!