RSS Feed

Intre munti si mare

vezi toate articolele de
27 Aug 2010 la 21:29 7 comentarii 378 vizualizari.

Intoarse privirea si se pierdu in departare. Oricine s-ar fi pierdut doar deschizand ochii… Plutind peste intinderea albastra, auzi chemarea marii si simti ca deschide o comoara pe care ar fi vrut sa o pastreze.

Odata cu timpul masurat in valurile disparute in adanc isi dadu seama ca nu ramase cu nimic in afara imaginii unor locuri de basm si a unui sentiment de parere de rau. Se apropia Septembrie si marea avea sa isi schimbe infatisarea…

Week-end placut !

Am aflat ca Pamantul va avea 2 luni in aceasta noapte, in jur de ora 12.30 A.M. Dat fiind faptul ca urmatoarea data cand Marte se va vedea de pe Pamant atat de bine este in 2287… priviti cerul !


Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


Etichete: , , ,


7 comments
 • 1

  Mersi,Nu stiam chestia cu planeta am sa ma uit .Apropo de mare stiati ca cu doar 200-300 de euro va puteti duce in brazilia la mare ? Desigur dormiti in aer liber dar puteti sa fiti sigur ca e mai confortabil ca in hotelurile de pe litoral.Si inca un aspect pe plajele din brazilia vezi muuuuulte fete in slip si fara sutien,spre deosebire de romania unde vezi tot manelisti burtosi tot in slip si fara sutien.

 • 2

  earthsky.org/as../

 • 3

  [...] să-i dea crezare lui Marcel, pe ideea că-i tot aia: Alex Mazilu, Pandora’s, Ziarul, Elisa, Onu, Flavius Obeadă, Ana Usca, Ioan Sorin Usca, Supravieţuitor, Vania, Adele, [...]

 • 4

  [...] de tratamentul aplicat lui Ramses: Alex Mazilu, Pandora’s, Ziarul, Elisa, Onu, Flavius Obeadă, Ana Usca, Ioan Sorin Usca, Supravieţuitor, Caius, Basarica, [...]

 • 5

  nu mai e marea ce-a fost, domnule alexandru. am mers o saptamana vara asta la mare, dar n-am intrat deloc in mare. pentru ca mi-a fost rusine sa o mai murdaresc si eu. rusine fata de mare.

 • 6

  @Irina…da,ai dreptate şi eu venită din depărtări ajunsă la mare,Marea Neagră vara aceasta,da fiind prea cald şi apa mării neoxigenându-se au murit tone de peştişori,ce miros…dar ce este cumplit, strigător la cer sunt sutele de tone de gunoaie lăsate în urma lor de câtre…turişti ori’criminali’ ? Eu dacă aş fi primarul Constanţei împreună cu Poliţia Municipiului aş proceda aşa: 1-Orice încălcare a legii,trafic să zicem neacordarea la trecerea de pietoni,nu amendă bănească ci 4 ore de muncă culesul gunoaielor de-a lungul şi latul plajelor şi nu numai cele amenajate. 2-Păstrarea curăţeniei străzilor,parcurilor aceiaşi amendă,prestare de muncă. 3-Abateri de nepăstrare a liniştii publice după orele 23 seara,aceiaşi procedură !

 • 7

  PĂSĂRELELE ŞI MAREA

  Valul mării limpede,se clatină în estuar Vezi munte de cremene,arbuşti,tufe,un vlăstar, Ca fulgerul o rîndunică,în cioc cu-n strop de argilă În stâncă pe o rămurică,face cuib foarte agilă !

  Se reflectă în oglindă,aidoma ca într-o baladă Păsări,păsărele în tindă,cavaleri în ambuscadă, Coborând brusc din văzduh,vulturii pleşuvi buluc Pradă pe trup nu pe duh,sufletele în cer se duc !

  Mereu sunt victorioşi,mulţi cad în ghiarele morţii Pescăruşi şi albatroşi,suveranii ce trag sorţii, Cloncăne plisc coroiat,altul’tandru’ alta’tandră’ Un alt vrăjmaş s-a lansat’scafandru’ pe o salamandră… … Această poezie am scris-o pe insula St.Thomas unde muntele iese din mare…Seva.

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala urmareste-i pagina de Twitter urmareste-i pagina de Facebook
28 de ani. Nascut in Iunie, Gemeni.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!