RSS Feed

Topul celor mai anonimi bloggeri: Scriitoarea Perversă

vezi toate articolele de
26 Feb 2013 la 17:55 22 comentarii 3987 vizualizari.

Cine ar fi bloggerul anonim cel mai indicat să vi-l prezint de Dragobete dacă nu Scriitoarea Perversă? Puţini îi cunosc identitatea, mulţi au auzit de ea dar şi mai mulţi îi citesc postările, căci e lucru bine-ştiut – sexul vinde! Am să fiu sinceră când am să mărturisesc că eu nu-i vizitez blogul şi nici nu-i citesc articolele, însă asta nu înseamnă că nu merită ;)

Câteva detalii din culise…

  • D-ra e o fată foarte drăguţă şi frumoasă în realitate – asta pentru cei care mai cred în continuare că bloggeriţele anonime sunt nişte urâte grase, cu gânduri suicidale.
  • Avem 83 de prieteni în comun şi mi-a respins friend request-ul… Dar nu-i nimic. Suntem „amice” anonime. E suficient şi asta.
  • Avem o bună şi foarte îndrăgită prietenă în comun, doar că eu nu am onoarea de a o cunoaşte şi în realitate, cu atât mai mult – nu am poze de Facebook cu ea…

Anyway, pornind de la ideea că prietenii ei sunt şi prietenii mei, voilà! Vă prezint cu mare drag interviul pe care, dragilor, mi-a luat ceva timp s-o conving să mi-l acorde… Deh, n-ar mai fi  Scriitoarea Perversă dacă n-ar face-o pe inabordabila ;)

1. Ce te-a făcut să te lansezi în blogosferă?
Nu ştiu. Nu vreau să-mi răspund la această întrebare. Pur şi simplu mi-a venit o idee pe care am materializat-o.

2. De ce ai ales o identitate ascunsă/ un pseudonim?
Pentru că mai întâi mi-a venit ideea de denumire a blogului pe care am folosit-o mai apoi ca şi pseudonim. Pentru că dacă îmi făceam numele public, blogul era să fie privit altfel.

3. Ce avantaje şi dezavantaje ai avut/ai prin acest statut?
Nu am avut niciun dezavantaj. Prietenii mei ştiu cine sunt şi mă încurajează. Mulţi cititori nu ştiu cine sunt dar îmi trimit mesaje de susţinere. Cei care mă condamnă, n-au decât. Ei trăiesc în altă realitate.

4. Ce peripeţii ai avut până acum… Să zicem, vreun amic îţi recomandă să citeşti un articol super-tare care de fapt era scris de tine? Sau alte întâmplări haioase sau nu prea…
Mai multe… Odată un cunoscut a început să vorbească despre Scriitoarea Perversă. L-am întrebat daca ştie cine e. A răspuns că nu ştie, însă crede că cea care scrie e ruptă rău. Altădată, o tipă povestea că a citit un articol de pe scriitoareaperversă şi zicea că a motivat-o să nu mai facă sex cu fostul. M-a amuzat mult şi când am surprins o colegă de la muncă citind blogul. Mi-a spus să nu râd că şi eu am dat like la blog. Şi am mai auzit multe cazuri care m-au făcut să râd cu poftă :)

5. Ai fost vreodată la limita să-ţi fie deconspirată identitatea? Cum ai ieşit din încurcătură?
Au fost câteva cazuri. Foarte multe persoane au fost foarte curioase, însă nu le-am dezvăluit nimic. Unora le-am spus cine sunt. Alţii au aflat singuri, dar nu mă deranjează. Alţii încă mai încearcă să afle.

6. Ţi-ai dori să-şi divulgi identitatea? Crezi că acest lucru ar fi benefic pentru viitorul blogului tău/pentru tine?
Nu cred. Mi-e cam indiferent de activitatea mea virtuală. Scriu şi eu atunci când am timp şi idei şi nu sunt obosită. Nu este o prioritate a mea dar mă bucur că mulţi sunt interesaţi de ceea ce scriu. O fac pentru cititori, nu pentru mine. Eu deja ştiu tot ce scriu acolo.

7. Ce te-ar face să renunţi la anonimat?
Nu ştiu.

8. Ai primit oferte de colaborare, de la radio, TV, ziare şi/sau reviste sau chiar alte bloguri/site-uri?
Da – le-am refuzat pe toate. Şi asta pentru că nu vreau să scriu gratuit sau pentru bani puţini. Din câte ştiu articolele mele mai apar pe perfecte.mdsexperta.net şi uneori, sunt preluate de alţi bloggeri şi/sau platforme.

9. Ce atitudine ai faţă de newcomer-ii din blogosferă?

Le urez succes.

10. Cât timp crezi că te vei ţine de blog?
Nu ştiu.

(va urma)

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 22 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
Blog cu abordare pozitivă, specializat în Arte şi Design
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!