RSS Feed

Joiu’

vezi toate articolele de
01 Nov 2012 la 19:30 329 comentarii 2638 vizualizari.

Dacă nu se întâmplă vleo neîntâmplată si dacă nu fac vleo nefăcută, joi se numeste ziua cale-mi place mie cel mai mult. Mai uit de luni, de mielculi sau de vineli, dal de joi, niciodată. Mama mi-a spus că m-am născut întl-o zi de joi, dal as fi putut afla asta si dintl-un calcul simplu. Nu l-am făcut niciodată pentlu că am clezut-o. Dacă elam vacă, mi-al fi plăcut să mă cheme Joiana. Olicum, pentlu mine, joi nu e fată, că ale plea mult testostelon.

Joiu’ e duminica mea, să stii. În fiecale seală dinaintea lui, mielculea adică, mă asez în pătuţ si mă gândesc că e ziua mea mâine. Mă întolc pe o palte, îmi pun o pelnuţă-ntle genunchi si o astept să vină. Nu stiu cum se face, dal în fiecale joi mă tlezesc cu poftă. Păi, da, că nu doal mănânc cu poftă, ci si dolm, casc, sughit sau lefac povestile stiute. Toate, cu poftă. Cled totusi că cea mai male poftă o pun în asteptale. Poate pentlu că n-o supolt olganic. Pune-mă să fac olice stiu, nu lua în calcul chestii matematice, că m-ai pieldut, olice, adică lucluli omenesti, si fac, dal nu mă pune să astept, că nu cunosc nicio folmă de asteptale. Am implesia că mă dilat si apoi mă desfac în bucăţele.

Si dacă tlec plintl-o pelioadă mai glea, palcă tot joiu’ mai ogoieste tleaba. De fapt, când e joi, mi-e cel mai puţin flică. Desi acum două joiuli a fost ulgie, dal mai sple vineli, asa. Se spune că asta e ziua lui Zupitel, zeul ăla zucăus si timid, cale-si dlapează timiditatea făcând o glămadă de plostii. Asa, ca mine. Lâde si pleacă mai depalte. Tot ca mine sau eu ca el, cine să mai stie?

Pe mine mă văd oamenii ca pe o zivină. Unii spun că sunt mică, altii se spelie lău. Mai ales când mă supăl si fac plecum sapte legiuni tulbate. Dal eu sunt, în genelal, destul de cuminte. În palticulal, niciodată.

Mama si tata nu m-au alintat pelticind cuvintele. Mi s-a volbit întotdeauna ca oamenilol mali. Nu stiu dacă ăsta este motivul, dal tot ei spun că n-am stâlcit vleodată vleun sunet. Înainte vleme, mă mândleam cu asta. Acum, nu. Acum stiu că mi-al fi plins bine să mă tlateze cineva ca pe un omuleţ, nu ca pe un om male, desi mic. Să nu mă vadă în întlegimi, ci în zumătăţi, sfeltuli sau optimi. Ai mei spun că asa i-am inspilat eu să-mi volbească. Îi cled, asa tlebuie să fi fost.

Am stat în joiu’ ăsta, în timp ce scliam ceva desple niste femei flumoase, si m-am gândit dacă nu cumva faptul că nu m-am copilălit, nu m-am zucat si eu în felul ăsta, m-a făcut să nu stiu să le alăt celol de aploape că mi-e dlag de ei cu dlagoste, nu numai cu glijă si cu păsale de sănătatea si de întlegimea lol, de binele si multumilea lol pe telmen scult sau lung. Dacă matulitatea asta apalentă n-a fost, mai deglabă, un somoiog de dinamită din cale tot mănânc eu cu lingula male si mă tot conving că-mi si place. Azi mi-a tlecut flica de a fi male pentlu că nu sunt si n-o să stiu să fiu niciodată. Azi sunt mică si mi-e joi.

                                                                                   

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 329 comments
 • 1

  :(

 • 2

  Multe ai mai joit și tu Ana în ultimul timp.

  Sper că ești mai bine!

 • 3

  Florentina,

  Ce e?

  Junghiul,

  Destule, da. Un pic mai bine, da, parcă tratamentul începe să-şi facă efectul. Mulţumesc de grijă.

 • 4

  Bă, am scris odată ceva, ceva din chestia asta, da’ n-am ce face, o mai scriu şi acum:

  Din ciclul de teoreme prostia nu-i suficientă pentru a explica asta vă prezentăm astăzi teorema prostia & şocurile zilnice

  Yoko Ono:

  „Eu n-am fost la referendum pentru că am vrut ca Băsescu să-şi continue mandatul şi pentru că referendumul a fost unul ilegitim. Şi lunile care au trecut de atunci mi-au dat dreptate. Nu e zi în care să nu mă şocheze guvernarea usl-istă.”

  Lemă ajutătoare:

  Referendumul a fost unul ilegitim => Băsescu nu a încălcat grav constituţia => Băsescu nu a guvernat ţara din postura de preşedinte => Ţara a fost guvernată de Boc şi Mereu.

  Lemă încuietoare:

  Păi bun, Băsescu şi-a continuat mandatul şi USL tot guvernează. Deci ce legătură are referendumul cu şocurile?! Referendumul a fost invalidat, dar şocurile rămân. Cum, dracu, devine asta?! Care a fost câştigul?!

 • 5

  Tu ce-ai? Dureri? Asta fu din ciclul noapce-n straiţă. Pui bannere prin oraş sau ce? :roll:

 • 6

  Ana, din cauza gocilor, lipsiti de calitate, a lui Cosa care o ia razna in ultimul timp si a acestor jocuri de v-ati ascunselea si de-a prinselea, platforma asta se duce dracului. Ce-l reguleaza grija pe Cosa de ce anume scrie fata aia dincolo? Hai sa ma leg si eu de ce a scris unul pe Vox si sa aduc ideea aici. Sa-i scrie acolo, daca vrea s-o contrazica.

 • 7

  TEZE DE PLEXIGLAS

  2.Comentatorul de calitate.

  Nora octombrie 30, 2012 la 15:43 #

  Deci. :P Cum sunt damă sensibilă şi cum şansele să-mi fi pierdut minţile sunt mari, atentă la cei din jur cum mă ştiţi :P , vă anunţ că îi voi scoate pe toţi ăia mulţi, câtă frunză, câtă iarbă (în număr de trei :lol: ) din cuşca bannării. Acum să vedem cum va fi.

  Nora octombrie 30, 2012 la 18:36 #

  ……………………………

  Hai că tacdracu’. Să vorbească Raj. Andreea fugi deşi bestiile încă n-au apărut. Poate o coadă de potaie, ici şi colo.

  Nora octombrie 30, 2012 la 19:20 #

  Andreea, sunt timizi. Vin, vin, acum numai îţi iau urma. Stau ca lupii, la capul stânei. Le văd urechile mişcându-li-se şi cozile pleoştite.

  Danny octombrie 31, 2012 la 00:24 #

  Surpriza!!! Multumesc de reprimire. Chiar ca nu ma asteptam. Oi fi citit ultimul mesaj?

  Fiind in dispozitii impaciuitoare in seara asta, hai sa zic ca-i caut o scuza lui DANNY, si sa ma gandesc ca el e un caine devotat, putand linge mana care il bate.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-01 22:14:03 | Raporteaza
 • 8

  Ce-aveţi, frate? :roll:

 • 9

  lasa-l (pe Danny), ca-i simpatic. de fiece data cand i se da drumul (din cusca) dincolo, aterizeaza fuga si-aici viteaz ca zmeul. :lol:

 • 10

  te sa avem, ne mananca in cul ca e zoi. :P

 • 11

  Aha, înţeleg. Ia, toată lumea on topic, că m-apucă dracii. V-aţi învăţat îmbuibaţi: libertate, libertate, libertate.

  Văd că stupidul şi detracatul de prof. univ. dr. vă face jocul. N-are decât. Nici nu vă uitaţi la fetele alea cât suferă. Nişte nesimţitori. Sadicilor!

  Extemporal:

  Ce anume scoate din voi omul care simte nevoia să se copilărească şi să se alinte, dar şi să alinte?

  Hai, cu liniuţe de la capăt.

 • 12

  ti-as spune eu ce scoate, da-i rushinica :D

 • 13

  Treişpele e-al meu, întotdeauna. Să nu vă prind că-l revendicaţi, că fac moarte de om.

  P. scoate copilul din tine? Degenerato! Haram, haram, habibi.

 • 14

  nu, serios. foarte demult am cunoscut pe una careia ii placea, cum zici, “să se copilărească şi să se alinte, dar şi să alinte”. singura mare diferenta e ca eram amandoi in pat si stiam ce urmeaza. :P

 • 15

  Gazul! Dacă beau două kile de gaz, mă alint şi alint!

  Naşpa e că nu se mai prea găseşte. Are văru-miu un bidon, da’ îl ţine să se spele cu el pe cap pe şestache.

 • 16

  La configurația actuală a vizitatorilor :

  -untul

 • 17

  Florico,

  Înnebunişi? E un blog românesc. Tu recunoşti că eşti lesbiană? Te linşează ăştia, fată!

  Cosa,

  Ah! Da, da, iubitule, îmi amintesc cum faci când bei gaz. :oops: Sau nu-mi amintesc cum e când nu bei? :roll: Nu mai ştiu, dar nu contează.

  Mai ştii când m-ai legat cu fitilu’ de lampă şi mi-ai pus pinioane pe şira spinării? Nebunule! ;) Sau când ai suflat ca-n jigler? :oops:

 • 18

  Junghiul,

  E bun. Face bine la alveola pulmonară. Dar tre’ să mai fie ceva.

 • 19

  Adevărul e că este greu să te mai alinți când

  -tocmai ce-am trecut noaptea de Helloween -vezi confuzia de la Violent -te înspăimântă riscul însclăvirii moderne a micilor fermieri.

 • 20

  Iar liniuțele nu-ți mai ies de la capăt…

 • 21

  Junghiul,

  Ce confuzie, mon amour? :roll: Nici nu vreau să mă gândesc la vecinătatea cu dezaxatul ăla care-şi hărţuieşte studentele. Sunt consternată.

  Nici nu vreau să-mi amintesc ce-am făcut ultima dată când am confundat pe cineva cu altcineva. Când o să vină vremea, voi o să râdeţi citind nişte pagini, iar eu o să-mi amintesc cu plăcere de tinereţe. Mi-am promis că voi scrie despre asta, însă mă tem că trebuie să treacă mult timp până voi avea curajul necesar s-o şi fac. E obligatoriu să fiu foarte bătrână, ca să par excentrică. Acum, aş părea doar absolut neverosimilă şi proastă făcută grămadă. Unele lucruri chiar se fac la bătrâneţe.

 • 22

  Vezi tu, Ana!

  Eu m-am hotărât să nu joc nici un rol aici. Dacă m-ai întâlni întâmplător undeva, m-ai recunoaște.În plus dacă te-ai uita mai atentă ai vedea că nici măcar nu-mi ascund identitatea. Nu am de ce să mă feresc.

  Nu toți gândesc la fel. Sunt alții care preferă să joace diverse roluri. E treaba lor. Nu pot să-i judec pentru că nu am suficiente elemente.

  Astfel că prefer să îi respect pe toți în egală măsură, iar dacă iau în balon pe cineva o fac doar pentru cinci săptămîni!

 • 23

  Junghiul,

  Văd eu? Sună a ameninţare… :lol:

  Tocmai m-am uitat la e-mailul tău şi mi s-a părut… existibil. Gând la gând. :)

  Vezi tu, Junghiul, e alegerea ta de a nu juca roluri şi alegerile celorlalţi de a le juca. Nu face parte asta din configuraţia libertăţii? Nu suntem aici în familie, unde nu-ţi intră pe uşă în fiecare seară altă nevastă, să te zăpăcească de cap.

  Putem judeca, de ce nu? Dar la ce ne-ar folosi? :roll:

  Eu ştiu de cele mai multe ori din prima cine ce rol joacă, dar întotdeauna îi respect omului dorinţa de a pune în scenă un personaj. Da, fac pe proasta, da, nu-mi prinde nicicum, nu mă afectează. Stau pe băncuţa mea, cu o limonadă şi un pai, şi privesc. Uneori mă şi amestec, dar privesc şi atunci cu aceeaşi atenţie. Apropierea nu-mi tulbură vederea. De-aia zic că mi-ar fi trebuit şi mie nişte prosteli mai de mult, mi-ar fi fost de mare ajutor şi le-ar fi fost şi oamenilor mai uşor să mă decodeze.

 • 24

  “A trăi în adevăr, a nu minţi pe nimeni, nici pe sine, e posibil doar cu condiţia de a trăi fără public”. kundera

  De acord cu tine până la un punct. Nu-i adevărat că faci pe proasta! Te joci , asta e altceva. Și nu îți place să fii așa , nedecodată? Nu e mai sănătos?

  În ceea ce mă privește, eu dacă nu pot să mă uit în ochii celuilalt, nu pricep nimic, mă poate prosti cum vrea el. Așa că așteptările mele aici sunt pe măsura posibilităților! Adică tind spre zero.

 • 25

  Junghiul,

  Iartă-mă, n-am fost clară. Mă refeream la decodările celor apropiaţi, nu la cele publice. Mă întorsesem la text.

  Da, aici suntem identici. Pe mine nu mă prosteşte numai cine nu vrea. Sunt eminamente înşelabilă. Dar nu se poate schimba nimic, aşa că mă suport cum pot. Noroc că n-am de-a face cu hiene. Mare noroc.

  Ba mai fac şi pe proasta, şi nu rareori. Sigur că mă joc, dar îngroş tuşa aia a incapacităţii comprehensive tocmai fiindcă rezultatele sunt spectaculoase şi râd de mă prăpădesc. Cam nemernicuţă, da. :)

  Nu sunt de acord cu Milan. Nu. Cred cu tărie că nimeni nu ne minte mai mult şi mai abitir decât o facem noi înşine. N-avem nevoie de niciun public pentru asta. Vezi şi Limonariul ori Lavsaiconul în acest sens şi, în general, orice formă de solilocvii. Dedicate sau autoreferenţiale.

 • 26

  Nu-mi mai rămâne decât să-ți urez noapte bună!

  Și să-ți fie inima precum căutătura, bine?

 • 27

  “Cred cu tărie că nimeni nu ne minte mai mult şi mai abitir decât o facem noi înşine”

  of. femeie… :(

 • 28

  Junghiul,

  Să-mi fie, că unoeri nu este. Deseori. Se zbate de frici, griji şi nesiguranţe. Căutătura e antrenată în Legiunea străină. Infailibilă. Călită în lume. :) Şi ţie, Junghiul, la fel. Inima şi noaptea. Dulci.

  Florico,

  Păi, tu ce draci eşti? sau din două lesbiene iese un bărbat? Ha? :roll:

  Hai, la culcare, că îi călcarăm prefăcutului ăluia toată panoplia de plăpumi. Să visaţi piruete.

 • 29

  @Ana: youtube.com/wat../

  Dora Constantinovici
  2012-11-02 01:11:12 | Raporteaza
 • 30

  Doraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ce cântec frumos! Mulţumesc.

  Ia şi tu:

  youtube.com/wat../

  Well, văz că somn n-aveţi, fraţilor. Hai să ne-apucăm de afaceri: să creştem pui de bufniţă.

 • 31

  @Ana: tare ma bucur ca-ti place, io ador Muse, multumesc! ma bag la bufnite, sunt pisici cu aripi

  Dora Constantinovici
  2012-11-02 01:23:04 | Raporteaza
 • 32

  Da, o să ascult mai mult, că nu-i ştiam. Luai o linguriţă de dulceaţă, că face bine când ţi-e frig.

  Bun, deci rămânem pe bufniţe. Să vezi tu ce nababe ne facem noi de pe urmele bufniţelor. ;) Cu banii de pe ele îmi cumpăr cai şi-mi fac echipă de polo. Mă fac Charlotte de Monaco, ce dracu. :lol:

  Ţie-ţi iau cele mai rare şi frumoase pisici din lume, da, şi de-aia golaşă, mexicană, dar asta de ziua ta. În rest, îţi iei tu ce castele pe valea Loarei, ce megaiahturi şi reventoane vrei.

  Io mai vreau şi părul lung şi creţ, plus pielea neagră-antracit.

 • 33

  să ne facem, la piele m-aș băga și eu (desigur că mi-aș schimba culoarea părului), la pisici să știi că scapi ieftin, mie-mi sunt dragi pisicile sărace și corcite – alea frumoase și de viță nobilă se descurcă. și vreau și o nutrie dar cu tot cu râu :) că nu vreau s-o chinui. mi-ar plăcea și o bițiglă. nu cu viteze multe, nu complicată, zdravănă și neispititoare de hoți.

  Dora Constantinovici
  2012-11-02 01:37:54 | Raporteaza
 • 34

  :lol: :lol: :lol:

  Cu pisicile înţelesei, da’ nutria? Nutria? Mor de râs! Mie-mi plac vidrele, finii mei chiar aşa-mi spun, “vidră”, şi mă ştiu cu toţi boii plecaţi de-acasă, da’ chiar nutrie? :lol:

  Îţi iau bicletă de lemn. Nu costă decât fo zece-cinşpe mii de dolari. Bragă curată. Nu ţi-o fură nimeni.

 • 35

  @Ana: intelesesem ca nutria e mai usor de domesticit – adica na, s-o mai si mangai asa, din cand in cand, s-o pup pe bot :) vidra e pradator, mai greu de prins, dar ma multumesc si cu o vidra desi acolo chiar am nevoie de apa serioasa :) uite vidra dragutza si calma :) youtube.com/wat../ asa, s-a facut, de lemn sa fie

  Dora Constantinovici
  2012-11-02 01:59:20 | Raporteaza
 • 36

  iete la ele, n-au somn. la pui de bufnita ma bag si eu, ii invat sa zboare. :)

 • 37

  Dora, Mai demult eram un feroce crescător de nutrii. Aveam vreo două sute. Nu îți recomand să o pupi pe bot, pentru simplul fapt că la nutrie, nu-și are loc botul de niște dinți foarte mari și tăioși. Le poți îmblânzi , dar nu recomand pupatul în bot. La vidre nu mă pricep…

 • 38

  Pe vremea cand eram bugetar, pentru mine altfel pareau zilele. Asteptam sfarsitul de saptamana, cu nerabdare. Acum sunt nevoit sa muncesc sambata, chiar si duminica. Vinerea tandaleam, joia, asteptam vinerea. Si uite asa imbatranim, ne trece viata…

 • 39

  Raj, ce mai faci, coane? Vaz ca problemele existentialiste le dezbati de-acum prin alte locuri. Locuri cu obloanele larg deschise, da-n care unii cica nu tre sa ne uitam. Sau, daca-si intinde una chilotii la uscat pe balcon, noi tre sa le-admiram doar dantela. La dunga aia maro da pi centru sa nu ne puna dracu’ sa ne scape privirea, ca-i jale.

  Si, culmea lemelor si teoremelor, cica virtualul asta (tot ele spun asta!) e doar o joaca, o chestie neserioasa, hai sa radem, sa ne amuzam, la ce sa ne ofticam? hihi-haha, breee. :roll:

 • 40

  …si-o lamurire, o intrebare si …ma duc sa ma culc.

  Lamurirea: nu mi-e, frate, sila de tine (ca esti vidanjor), nu mi-a fost niciodata (ca tot insinuai asta). Sila mi-e de aia/alea fara caracter, dar nu e cazul cu tine, ti-am mai zis.

  Si intrebarea (ca te vad putin trist): Marin Preda a scris odata despre deratizare si sobolani. Tu de ce n-ai povesti in detaliu niste chestii inedite cu desfundatul WC-urilor? Imposibil sa nu fi asistat la niste intamplari unice, la care am ramane masca. Nu s-a umplut nimeni niciodata de ceva maro? N-ai gasit minuni prin kacastorile oamenilor? Cum stai cu mirosurile? etc

  Ar fi, zau, mai misto decat sa aberezi mai nou cu …linsul creierilor lui Andreea sau al mamei lui Nora.

 • 41

  Coana Florentin: Nu putem fi toti la fel. Uite, de pilda Mos Pleksiglasu, la pozitia 7 a facut un desfasurator pe zile si ore cu ce a zis unul sau altul, chestie pe care eu n-as fi facut-o, dar ii accept aceasta. Suntem firi diferite si, asa cum am mai spus, trebuie sa-mi revizuiesc atitudinea de acum inainte. L-am umplut de nervi si, scopul meu pe aici nu e de a ii enerva pe cei care gandesc altfel decat mine. Am povestit la Pistol despre o nunta intr-un sat sarman din Vaslui, unde am fost cu nevasta mea la sora unui salariat de al meu, om de isprava, vidanjor de seama. Am un microbuz si i-am carat pe toti. Nu a fost ca la un restaurant, dar m-am distrat de minune , eu cu nevasta mea. E ca atunci cand stai la cort la Gura Portitei unde dormi spalat precar, cu nisipul de pe plaja litoralului romanesc, in c/u/r, dar ce frumos e ! Marea Neagra de la nunta vasluiana, au fost satenii onesti si betivi, simpaticile neveste pilitoare, mosnegii nuntasi cu vesta neagra, camasa de in incheiata pana la ultimul nasture, caciulile de pe capetele unora, ca tragea curentul la caminul cultural, “domnii” cu costume crem cu dungulite, cu tenesi in picioare, tataia din fatza mea cu costum Armani, daruit de fiul lui, care la randul lui l-a procurat de la second – hand, din Italia, cu basca aferenta pe cap, ginerica cu buricul pe afara, ca-i statea camesa capu/la, mireasa slabanoaga , cu palmele muncite, Anica cea manga din dreapta mea, care-mi spunea din 5 in 5 minute ca ma iubeste, ea care pe trezie nu ar spune asta, omul ei care a inceput sa planga ca i-a murit calul in urma cu 18 ani, pe care l-am impacat pupandu-l, apasat si in mod repetat, Culitza socrul mic care a adormit cu capul pe masa, grasa cu gaina jucata care incerca sa i-o vanda nasului pe o suma exorbitanta la care acesta, beat si el i-a spus ca-si bagapu/la in gaina ei, ca nu face atata, ca-i slaba si precis a murit de sida. Aici am vrut sa ajung coana Florentina: ca eu ma bucur de totul si de toate, de forumul de la pistol, de pandorasul asta. Ma incanta doamnele de acolo si de aici, nu voiu sub nici un chip sa le supar, ca n-am de ce. Autoarele nu primesc bani de pe urma scrierilor, noi nu primim nimic, decat cate un flit, opu/la/n/cu/r, o vorba buna. Ce-i asa rau ca incercam sa ne amuzam ? Ai vazut ca Dna Ana e peltica ? Si cate alte defecte n-o avea …

 • 42

  Dna Florentina: eu v-am raspuns, dar sunt in spam

 • 43

  Status of Florentina: utilizata si abandanota. Trist dar adevarat.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 09:47:54 | Raporteaza
 • 44

  Chiar asa: cred ca am speriato pe Andreea. A fost o aberatie intradevar. Ne-am umplut toti de ceva maro, in spetza de ca/ca/t. Cu mirosurile stau bine. Chiar si cand mananc o bucata de ciocolata, maroul imi creaza disconfort. Am asistat si la intamplari unice. Anica a gasit pana acum doi fetusi in tomberon, O sticla plina cu vin de calitate. Cateva portmonee cu bani si acte pe care le-a inmanat pagubasilor, cateva sume de bani fara documente de identitate langa ele, pe care si le-a insusit. Sunt putin trist. Cum de-ai ghicit ?

 • 45

  “Referendumul a fost unul ilegitim => Băsescu nu a încălcat grav constituţia => Băsescu nu a guvernat ţara din postura de preşedinte => Ţara a fost guvernată de Boc şi Mereu.”

  Asta sa-mi fie cu iertare e o vorba-n vant pentru naivi. Normal ca tara a fost guvernata de Boc si MRU. A, ca le-a zis Base ce sa faca si cum sa faca, e alta poveste. Care Constitutie il opreste pe seful statului sa discute cu premierul? Si cine i-a obligat pe Boc si MRU sa faca ce a zis el? Incalcarea Constitutiei ar fi de exemplu daca acum Base l-ar lega de maini si de picioare pe Plagiator si ar dicta el ministrilor ce si cum sa faca. Dar nu le dicteaza acum Base ministrilor, ci Felix. Asta nu ti se pare o incalcare a Constitutiei?

  Alta tampenie pe care o aud la Crin. Suspendarea din nou a lui Base daca nu-l numeste pe Ponta iar prim ministru. Ei, dracia dracului de Constitutie cum spune ea la articolul 157 ca Ponta trebuie numit prim ministru orice ar fi. Si mai zice ca presedintele n-are dreptul sa refuze un prim ministru propus, nu-i asa?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 10:24:45 | Raporteaza
 • 46

  A, da si nici nu zice Constitutia ca “Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru”. Zice ca unii pro KGB trebuie sa faca asta.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 10:40:59 | Raporteaza
 • 47

  Rectific: Alta tampenie pe care o aud la Crin = O tampenie pe care o aud la Crin

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 11:08:41 | Raporteaza
 • 48

  Neaţa!

  Dora,

  Îţi iau, dacă promiţi c-o creşti nepupată. Nutria. Bicicletă îţi iau oricum.

  M-ai înnebunit cu vidra aia… erotică. N-ar da drumu’ pietrei cu niciun chip. Şi-o-nvârte, şi-o aruncă, o pierde, o strânge… :oops: Neruşinato!

  Florico,

  Neah! Pe tine te punem să-i hrăneşti, că pari bună la asta. ;)

  Raj,

  Cine să le poată număra? :roll:

  Mplex,

  Io la politică nu mă bag decât în discuţii private. Scuză-mă.

 • 49

  Plecsiglasu #45,

  Un dialog mişto cu mine se poate petrece doar cu o condiţie:

  Să spui ce crezi şi să crezi ce spui.

  A, că uitasem: şi să n-ai lindicu foarte umed!

 • 50

  Rajule, tu care stii sa curtezi atat de eficient femeia ;) , ia spune-mi ceva: cum se face, frate, ca juma din cele cu care-am fost altadata imi bagau la fel fitze de “nesuferit si indolent” (ca nu le-am facut deloc curte)? :lol: Aveau pe altii, ca tine, care bazaiau pe langa, “cavaleri”, si-au ramas cu palma goala…

 • 51

  :lol:

  alea cu lin.dicu foarte umed veniti la mine. am solutii. :D

 • 52

  Mda. Aşa mă gândeam şi eu. Mi s-a părut ciudată chestia cu extrahidratarea indezirabilă. N-am mai auzit. Da’ să ne spuie dumnealui şi de ce tre’ să fie alea uscate.

 • 53

  Ana, scuze, politica nici nu era pentru tine. Am intrat doar fiindca nu m-am putut abtine sa-i arat lui DANNY cam in ce fel vad eu calitatile lui, si deasemenea sa-mi spun parerea sincera despre ecuatia lui Cosa. Ca am mai vazut-o odata si era altceva mai important atunci.

  In alta ordine de idei chiar vreau sa stiu parerea ta actuala despre prezenta mea pe pagina ta si eventualele limite de raportare. Chiar n-as vrea sa fiu considerat o potaie furisata pe pagina ta.(nici nu vreau sa intru in polemici despre drepturi, a cui e pagina, etc)

  Cosa, eu spun mereu ce cred si cred ce spun. Daca ti se par tampit, nu-mi raspunde si gata. Ma gandeam totusi ca ma poti convinge sa votez USL. Eu cred ca ecuatia ta asa cum ai scris-o nu are nici o greseala. Toate enunturile din ea sunt adevarate. Si tot asa cum ai spus tu la forma negativa “Băsescu nu a încălcat grav constituţia ” crezand ca a incalcat-o, exact asa am spus si eu ca presedintele n-are dreptul sa refuze un prim ministru propus, stiind si crezand ca are acest drept, si nu poate fi suspendat pe motivul asta. In plus am pus si un semn de intrebare. Despre lindic ma abtin fiindca n-am inteles prea bine.

  Desigur ma simt onorat sa vorbesc cu tine. Nu cred insa ca de asta tu ai fi obligat sa vorbesti cu mine. Chiar “de mila” cum zicea cineva te rog sa n-o faci. Asa ca zi direct ce crezi, si daca tu crezi ca se merita fara menajamente. Iar eu am sa replic daca am sa cred ca-mi sta in putinta si in cuviinta, iar de nu am sa-mi caut alti parteneri de dialog, sau pur si simplu am sa tac.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 17:44:37 | Raporteaza
 • 54

  Mplex,

  Am văzut mea culpa la textul nemernicului de profesor, scârba dracului, imbecilul şi nenorocitul care profită de puritatea studentelor.

  Eu propun tabula rasa. Nu-mi amintesc nimic şi te rog să nu mă faci să-mi amintesc. Te iau de nou. De-acum, tu fă ce vrei cu lucrul ăsta, precum spunea apostolul neamurilor. ;)

 • 55

  youtube.com/wat../

  divertisment

 • 56

  de,

  Tu mai eşti supărat pe mine, trădătoarea nenorocită, nestatornica, profitoarea de suflete candide de flăcăi, draci, laci? :roll:

 • 57

  niciodata, Ana.

  youtube.com/wat../

 • 58

  Crecăcu tine tre’ să mă mărit, să ştii. Mi-ai zis că niciodată. Aia e vorbă mare. ;)

 • 59

  toate se rezolva cu: niciodata,no way, never it’s intimpla

 • 60

  cel mai greu este youtube.com/wat../

  fiindca , daca esti empatic, nu sti incotro sa o iei

 • 61

  youtube.com/wat../

 • 62

  Beeeeeeeee !

 • 63

  Ia cu apică, Raj, că trece.

 • 64

  gal, gal, gal… hc ! a trecut. Apa-i pt. animale

 • 65

  Da, iartă-mă, ai dreptate. Muuuuuuuuuuuuu!

 • 66

  Goco,

  1) Eu nu vreau să te conving pe tine să votezi cu nu ştiu care. Nu face erorile pe care le fac toţi împătimiţii subiectivi şi fani ai pedeleului în speţă Yoko Ono şi celelalte fufe (de orice gen ar fi) de pe partea cealaltă. Eu nu susţin usl-ul. Voi nici habar n-aveţi câte nenorociri a putut face pedesereul în judeţul care se întinde în jurul satului meu. Cât rău mi-au făcut mie personal!

  Faptul că sunt împotriva lui Băsescu nu înseamnă că sunt pro alţi mafioţi ca şi el. Împreună au făcut numai nenorociri în amărâta asta de ţară şi nu pot să nu mă bucur când se iveşte câte o ocazie să şi-o tragă-n bot unii altora. Pe ăla care vrea să dea, pe ăla îl ajut.

  2) Toate afirmaţiile mele sunt stricte şi particulare. Nu generaliza. Nu-mi spune de nu ştiu ce prim ministru, de Crin şi nu mai ştiu ce, pentru că nu la asta se referea comentariul meu. Nu-mi pune în cârcă melodii pe care nu le-am compus eu şi nu anticipa reacţiile mele la o speţă faţă de care nu m-am pronunţat!

  3) Restul comentariului e o lamentare. Îl imiţi pe indian. Nici tu nu crezi în ce spui acolo.

 • 67

  Al dracului scârbos mai eşti! Şi insidios. Nu pot să te sufăr!

  Ai luat lăptuci şi lămâi coapte? :roll:

 • 68

  Voi vota cu PPDD. Fiecare dupa capacitati.

 • 69

  Cosa cu cine vorbeste?

 • 70

  Cu Mplexi. Eu mediez, că mocneşte. Pune şi tu nişte muzică. Cândracu’ votăm?

 • 71

  Lămâi coapte-n cuptor, sau lâmăi coapte în sensul că sunt deja mature, gata de recoltat?!

 • 72

  #52 ce gandeai, Ana, sa vina la mine? :D

 • 73

  O sa votam cind,si cu cine naiba s-o merita. Acum, nu.

  youtube.com/wat../

 • 74

  cu DD. Are legatura cu tomberoanele

 • 75

  Lămâi din alea dulcişoare, coapte la soarele lor, la timpul lor, ce cuptoare visezi? Şi lăptucile să fie verde-crud, să pocnească. Şi fă rost şi de nişte brânză de capră. Auzi, azi aş mânca batal, îmi faci?

  Florico,

  Io vreau să ştiu cum e cu excesul de apă, că nu pricepui. Cum măsurăm? Pe urmă, vedem noi cui i se potrivesc. ;)

 • 76

  Raj, tie-ti plac umede sau uscate?

 • 77

  Lămâile? :roll:

 • 78

  aaaa, pai masuram simplu, dupa apucaturi.

  uite, de plida, “Alexandra” aia o avea umeda rau, ca n-a mai avut cine s-o usuce de multa vreme si se dadea fata la barbati pe forumuri, din disperare.

 • 79

  Votam cu tatal meu…Dumnezeu sa-l odihneasca.

  youtube.com/wat../

 • 80

  Florico,

  Nu merge-aşa. Cu ce măsurăm umiditatea? Nu fi vicleană.

  de,

  Mai bine-ar fi.

 • 81

  cu ligheanul

 • 82

  Dacă-i aşa, atunci şi cu doctoru’. :lol:

 • 83

  Mie imi spui,,,,,?

  Mai bine cu mortii decit cu viii!

  youtube.com/wat../

 • 84

  youtube.com/wat../

 • 85

  youtube.com/wat../

 • 86

  66

  OK. Mi s-a luat o piatra de pe inima. Eu traiam ca impresia(falsa deci) ca esti un devotat USL. Da trebuie sa ma mai documentez. Pe scurt eu il consider pe Basescu raul cel mai mic. Si din cauza asta am evitat sa merg la referendum fiindca in opinia mea ceilalti sunt cu mult mai rai si ar face si mai mult rau. De asta nu mi-e indiferent. Continui sa cred ca motivul suspendarii nu prea a existat. Ii suspectez pe baza a ceea ce am citit si auzit pe Ponta si Antonescu de a fi cam de-ai serviciilor rusesti, iar noi moldovenii avem lasat cu limba de moarte de Stefan al nostru ca daca vedem ca nu mai putem face fata sa ne inchinam oricui numai rusilor nu.(majoritatea au facut exact pe dos) Si ma ingrijoreaza ce zice Crin in legatura cu o noua suspendare. Zic eu ca se intrece masura bunului simt in primul rand. Am mai auzit la Mircea Badea ideea asta cu “il sustin pe cel care e la rand sa dea”(cu pumnul).

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 19:32:14 | Raporteaza
 • 87

  Hai, iubitule, vii cu salăţile, cu brânza şi cu lămâile alea? Că mă urc pe pereţi de foame.

  Iaca fac fix ca asta:

  youtube.com/wat../

 • 88

  Ana, deci te rog ca celelalte sa ramana in spam. Era o problema cu IP-ul.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 19:45:47 | Raporteaza
 • 89

  Nu pricep, că scriu, nu m-am uitat în admin. Ce spam?

  Aşteptam un răspuns, să batem palma, ca băieţii, că numai eu cu voi am rămas pe-aici şi e firesc să ne raportăm la onoarea masculină.

 • 90

  S-a rezolvat. Mersi.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 19:47:30 | Raporteaza
 • 91

  Pai n-am inteles ca asteptai un raspuns.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 19:51:18 | Raporteaza
 • 92

  Eu am intrebat, tu ai raspuns…

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 19:52:19 | Raporteaza
 • 93

  Nu-i nimic. Îţi spun acum.

 • 94

  Nu, nu faci ca aia! Niciuna nu faceţi. Vă imaginaţi făcând, dar când vine vorba, vă inhibaţi, vă complexaţi … ce să mai, staţi ca vaca la muls – conform zicalei.

  Doar două gagici dezinhibate am avut (culmea, amândouă erau actriţe). Ştiau, şi le plăcea, să pozeze. Aveau încredere în aspectul lor şi se manifestau ca atare. Artiste, ce mai! Şi contrar aparenţelor, erau fete cuminţi – adică serioase, responsabile – adică nu râdeau când se futeau, asta voiam să zic!

 • 95

  93

  Bine. Eu fac ce vreau si nu ne mai aducem aminte de nimic.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 20:02:10 | Raporteaza
 • 96

  Păi, nu mi-ai zis de dimineaţă că dacă nu râd, înseamnă că nu-mi place? Te-ai ramolit rău. Uiţi de la :oops: pân’ la gură. Amărâtule. Dracu să mai f. cu tine! De ce stai cu p.-n tavan, dacă nu-ţi convine?

 • 97

  Mplexi,

  Genial! :lol: :lol: :lol:

  Hai, văzând şi făcând. Ne-om descurca noi cumva. A dracu’ onoare masculină! Ronini zici că suntem. :lol:

 • 98

  youtube.com/wat../

 • 99

  de ce-oti pretinde toate ca ne vreti imblanziti, cand tot cu aia neimblanziti va fteti? :roll:

 • 100

  Pai scumpe doamne nu asa ati propus? Ia recititi! S-au v-ati gandit sa mai bagati clauze in contract?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 20:13:20 | Raporteaza
 • 101

  sau legat. O ce eroare! Parca-s Odagiu!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 20:14:35 | Raporteaza
 • 102

  Stăi, Florico, dă-te mai aşa, s-aleg! Normal căcuăia, că doar nu cu moluşte.

  Nu mă pot opri de râs la aia cu fac ce vreau şi nu ne mai aducem aminte. :lol:

  de,

  Mulţumesc.

  youtube.com/wat../

 • 103

  Ce-am propus? Care mai multe? A, eu cu Floricica? :roll:

 • 104

  Bine, vad ca n-o scot la capat decat cu citate.

  “Mplex,

  Am văzut mea culpa la textul nemernicului de profesor, scârba dracului, imbecilul şi nenorocitul care profită de puritatea studentelor.

  Eu propun tabula rasa. Nu-mi amintesc nimic şi te rog să nu mă faci să-mi amintesc. Te iau de nou. De-acum, tu fă ce vrei cu lucrul ăsta, precum spunea apostolul neamurilor. ;)

  Deci sunt deacord sa fac ce vreau si nu ne mai amintim de nimic.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 20:20:57 | Raporteaza
 • 105

  Măi, frate, cumdracu’ să faci numai tu ce vrei? :roll: Cum vine asta? Nu e nevoie de citate, eu am vrut doar să te reciteşti. Eu trebuie să uit, tu n-ai ce. Şi mă ofer să şterg cu buretele. Nu vreau să deschid o discuţie, chiar nu. Mizez pe faptul c-ai înţeles exact că ăsta e un alt început. Nu aşteptam decât să confirmi.

 • 106

  Hai las’ ca am si eu de uitat. Destule. Dar nici eu nu vreau sa deschidem vreo discutie. Bine, e un alt inceput.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 20:29:27 | Raporteaza
 • 107

  No, aşe. Acu’, că mă logodii, plecdracu’ acasă, că terminai de scris. Să ne fie-ntr-un ceas zdravăn la cap!

 • 108

  youtube.com/wat../

  impersonal

 • 109

  … şi unipersonal. ;)

  youtube.com/wat../

 • 110

  nu, Ana, n-o sa faca ce vrei tu. nici el, nici altii.

  n-o sa faca si el tumbe, n-o sa inceapa sa dea limbi de-acum, sa se pisiceasca, sa raspunda slugarnic la “Sluga”, sa nu bage deloc strambe…

  iar cand iti mai iei sarurile, ascult-o pe-asta, ca iti placea si tie: youtube.com/wat../

 • 111

  Ptiu Florentina, daca stiam te luam ca avocata. Cam asa ceva. Mersi.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 20:44:01 | Raporteaza
 • 112

  Nici nu se pune problema de a face ce vreau eu. Nici eu nu fac ce vreau eu, darămite altcineva. Ai înnebunit şi tu? :roll:

  Ştim noi la ce ne referim amândoi, stai tu liniştită pe hidratare intensă. ;)

  Şi mai bagă ulei în motor sau segmentează-l dracu’ dacă ai pierderi. Iar pui placa aia râşnită cu limbi şi ciocane? Nuanţeeeeeee, Floricooooooooo, nuanţe, fată. Fineţuri, chestii, nebunii, nu furci şi topoare.

  Hai, că mă-mbrăcai şi am ceva de mers. Fo trei kilometri, cel puţin. Pa, fată!

 • 113

  Oricum locul de mascarici e ocupat cu prisosinta.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 20:46:47 | Raporteaza
 • 114

  Mplexi,

  Dacă vrei să înţelegi mereu cedracu’ spun eu, e simplu. Citeşte cu atenţie. Nimic altceva. Şi nu uita: mă adecvez contextelor, că lumea se mişcă, situaţiile aşijderea. Nu sunt împăiată. N-o să mă vezi încremenită în nimic. N-am făcut ceru’ şi pământu’.

  Şi gata. Nu mai explic nimic. Suntem între băieţi, avem minţi sistemice, pricepem din prima. Plec.

 • 115

  ce “nuanţe”? vrei sa-mi pierd marca de comerţ? :P

 • 116

  Pa!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-02 20:54:38 | Raporteaza
 • 117

  Ana, tu ai un suparator obicei de-a te explica prea mult (de parca oamenii nu te iau oricum dupa cum au ei chef, cum faceti si voi dealtfel) si-a aluneca prea des spre pedanteria asta cu “educatia”. Esti insa mama, pana la un punct te inteleg. Iar eu, pe-aici, nu-s miel. Si-mi las deseori (deliberat insa!) “nuantele” acasa.

  Ce ma amuza insa… Stii ca am crescut doua fete. Iar complimentul cel mai frecvent (ca m-am mirat si eu) pe care-l primesc de la parintii prietenelor lor e ca …sunt extraordinar de bine educate! :lol: Si astia nu obisnuiesc sa spuna asta din complezentza…

  Deci fetele au crescut mai toata viata doar cu noi (ca rude rar am mai adus din tara). Exemplul exclusiv al mamei n-ar prea avea cum sa fie (ca s-ar fi prins de ele, inevitabil, si “raul” de la mine). Iar “educatia” asta noi nu le-am bagat-o niciodata pe gat, ba chiar foarte rar ne-am referit la ea ca atare. Deci tot ce-i posibil sa ne fi copiat mai degraba. :D

  Da, stiu, hai sa ne radem acum, ca ma stiti voi bine si m-ati etichetat deja in draci. :P Aveti memoria scurta insa (acum 4-5 luni va minunati ce bine va-ntelegeati cu mine, pana nu ma calcarati pe bataturi). Deci cand mai veniti, unele, cu “nuante”, “babetzica” si pedanterii ieftine, pricepeti ca nu pot decat sa zambesc condescendent…

 • 118

  Florentino: pe forum suntem exact ceea ce scriem. Eu sunt mascarici, tu neinteles………. Mos goco 113. Faci ce faci si iar ma pomenesti. Ce te mana pe tine in lupta ? De ce ma urasti asa mult ? Uite, ca sa-ti fac pe plac, voi disparea. Poate votz intelege mai bine intre voi. Te vad asa inveninat…

 • 119

  Ce-i cu milogeala aia de la 53, goco ? Ce-ti pasa tie de parerea Anei sau a altcuiva despre tine ? De ce te milogesti la ea ? Vrei cuvinte frumoase din partea ei la adresa ta ? Pe miner ma doare drept in spatele garii despre parerea ei fatza de nickul Raj. De ce tu , Cosa, Florin vreti sa aveti dreptate cu orice pret ? Ce aveti de castigat ?……… Sa-ti traiasca fetele Florine si sa te bucuri de ele si ele de tine !

 • 120

  Tu ce-ai? Iar dispariţii, iar impresii? Ce e, frate, aici, secta Moon? Tre’ să ne iubim unii pe alţii? Te ţăcănişi şi tu? Şi azi aşa: te doare-n cur de părerea mea. E, să te dăd eu cu ce sau cine scoţi tu piatra asta din apă.

  Eu sunt plină de draci că nenorocitul ăla de prof. univ. dr. e deasupra mea. Asta arată că vă place să citiţi toţi dezaxaţii. Sunt sigură că povestea cu fetele hărţuite v-a atras, nu plăpumile lui ori textul.

 • 121

  Ba, ba, nu. Nici nu ma intereseaza deloc. Am vazut doar in treacat cateva cuvinte. Si cate ceva din plapumi. Jur cu mana pe Steaua lui David ca nu ma intereseaza deloc Alexandrele si povestea lor. E prea naspa. Apropo, azi mi-am luat liber de la sinagoga.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 10:54:08 | Raporteaza
 • 122

  Pe mine mă interesează povestea. E suprarealistă şi mă ştii pasionată.

  Păi, e Şabat. Normal că eşti cuminte, ia Psaltirea şi citeşte din psalmii Exodului. Sunt pilduitori. ;)

 • 123

  Am vazut aici niste intrebari interesante. Intrebarile sunt slabiciunea mea. Nu mai conteaza acum de unde vin.

  De parerea Anei nu are cum sa-mi pese fiindca Ana nu exista. Exista doar niste masti sau cateodata niste chestii asa ca niste programe de calculator. Care nu au cum emite pareri. Cu mastile chiar nu am ce sa fac. Cu programele da trebuie sa inveti sa lucrezi, fiindca pot la o adica sa-ti blocheze dreptul la exprimare libera. Dau niste erori ciudate si interpreteaza anumite ziceri ca un afront la unele persoane reale.

  De ce unii au notiunea de dreptate si alti nu? Simplu. Aia cel putin pretind ca sunt oameni si nu jucarii, asa cum afirma sus si tare Rajii si Apocrifii.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 11:05:13 | Raporteaza
 • 124

  Am impresia ca nu mai trece mult timp si se va organiza o gala Pandora’s, ceva precum UNITER.

  Premiul pentru intreaga activitate nu poate fi scapat de Moş Pleksiglasu. Are toate atuurile. Premiul asta se cuvine unui mos. Apoi activitatea sa atinge toate domeniile: politica, muzica, religie, critica literara. Are si nume interesant, format din plecs si glas: gasul care loveste direct in plex(glasul, vorba vine, pentru ca este vorba de exprimare in scris). Scrie foarte bine nu ca Odagiu care pune liniute pe unde nu trebuie(ce sa mai spunem de Raj). Sunt mandru ca am avut sansa sa postez si eu din cand in cand pe aceeasi platforma cu domnia sa.

  Daca va exista o asemenea gala, va rog sa tineti seama de propunerea mea, la aceasta sectiune “s-au” macar sa-mi dati si mie o invitatie. Voi purta pe sub sacou un tricou cu un text de protest, pe care il voi etala daca nu va primi Moş Pleksiglasu premiul pe care cu prisosinta il merita.

 • 125

  Cosa,

  Am incercat sa postez si nu a aparut comentul. Voiam sa-ti trimit pe mail, asa cum spuneai, dar nu am adresa. Poate mai ajuti odata un batran nepriceput sa posteze. Textul este deja ratacit pe undeva. Daca nu te superi, poate mai faci o minune si…

 • 126

  Adresa este facuta publica de el insusi la Meci USL cu lansare de candidați la Arena Națională post 158. Mai citeste si tu pe aici, ca daca umbli numai dupa fustele andreei, normal ca nu stii adresa.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 12:43:18 | Raporteaza
 • 127

  cn_cosanostra@yahoo.com

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 12:45:36 | Raporteaza
 • 128

  Incearca mai intai sa depistezi cuvinte de genul “pop.ular”, “mui.ere”, etc.. fiindca le opreste filtrul. Munceste nu astepta mura-n gura.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 12:49:06 | Raporteaza
 • 129

  Cu placere, ba Odgiule!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 12:52:15 | Raporteaza
 • 130

  Multumesc, Mosule!

  Nu ti-am multumit inca pentru ca nu stiam daca ma ajuti cu placere. Plus ca sunt ocupat cu alergatul dupa fusta Andreei. Cred ca e e toreadorita. Eu ma reped cu cornul la fusta si ea se fereste: oleeee. e greu….

  Am muncit dar nu prea am gasit cuvinte, in ce am scris, care sa contina in radacina lor obscenitati.

 • 131

  Poti sa-mi trimiti si mie sa ma uit, la prulamea@gmail.com. Dar tre sa-ti faci o adresa speciala pentru mine. Ca daca mi-o dai pe aia cu care postezi acuma o sa fiu ispitit sa te clonez. Ma uit, corectez si-ti trimit inapoi.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 13:38:38 | Raporteaza
 • 132

  Cred ca filtrul ala de care spui este foarte destept si vigilent. Ma gandesc sa scriu de la coada la cap, pentru a-l pacalii. Oare daca scriu (i)epurasulusarupe, scap nefiltrat?

  Nu vad utilitatea lui, atata vreme cat romanul gaseste mereu calea de a evita orice bariera si umple oricum platforma de mizerie.

 • 133

  Ce sa zic? Filtrul depisteaza grupuri de litere. Nu e destept fiindca nu stie sa deosebeasca cuvinte independente. Altfel ar lasa “pop.ular” sa treaca.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 13:43:59 | Raporteaza
 • 134

  Odagiule, multumesc, ma. Ma felicit ca n-am spus niste prostii. Ca era cat pe ce.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 14:09:18 | Raporteaza
 • 135

  Uite eu nu ti-am multumit pana acum fiindca aveam scroll-ul jos de tot. Dadeam refresh dar comentariul tau care intre timp aparuse nu l-am vazut.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 14:10:58 | Raporteaza
 • 136

  Ba sa stii ca-mi place umorul tau. Sfichiuiala desteapta.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 14:13:24 | Raporteaza
 • 137

  prulamea@gmail.com

  Ti-am trimis un mail.

 • 138

  Si Anei sau op-ului care te-a scos din spam fara sa-i semnalam trebuie sa-i mai multumim. Multumim Ana sau op.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 14:33:44 | Raporteaza
 • 139

  A ajuns(tot in spam), am citit, am raspuns.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 14:41:32 | Raporteaza
 • 140

  #123 da, mosule, ce nu-ntelegi? :roll:

  cand o dama “bine” isi face nickuri alternative sa improaste cu kacat (tampit, mitocan, hai sictir etc) ramane tot dama bine. Ca doar e virtual, ce naiba. Si ea nu-i asa in viata reala, nuuuu. Important e sa-si pastreze toate decentza sub nickurile alea consacrate (Ana, Nora, Andreea etc), sa nu cumva sa vada pretenii cat de jos decad cand isi schimba caciulile.

  ps: “Jig.odie” e totusi de genul feminin, poate nu intamplator.

 • 141

  Ce, bă, nu ia nici jigodie?!

 • 142

  pai si cutia aia, din care ies toate alea, doar nu se numeste cutia Pandorului.

 • 143

  interesant este că jigodiile astea pot provoca o asemenea dependenţă, vecină cu obsesia. :lol:

 • 144

  val_one ,

  nu trebuie sa te impaunezi. Dependenta o da mediul virtual si nu cum incerci sa ne faci sa credem, anumite personaje.

  Daca ar fi sa fie cum insinuezi tu, atnci e valabila si reciproca(si jigodii masculini creaza dependenta)

 • 145

  bai, ce coincidenta! Chiar ma-ntrebam (intristat!) daca si Valonash a pus mana la “lucratura”. Speram ca nu, dar vaz c-o dadui in bara… :(

  Da, draga, sunteti intr-adevar centrul universului, nu putem dormi noaptea (cu gandul la voi), noi am venit la voi cu “povesti” de-astea (nu invers), si nici macar cand va prefaceti ca le dati drumul unora “din cusca” nu dau navala opsedatii pe-acolo.

  Stii ce, iubire? Ati cam ajuns acre rau, asta-i baiul…

 • 146

  Lasati nu va mai certati. Ca acus acus nu se va mai chema Pandoras si Pandoraj.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 18:16:27 | Raporteaza
 • 147

  ci in loc de si

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 18:19:59 | Raporteaza
 • 148

  Eu citesc acolo pentru că e blogul cu cele mai multe tâmpenii în raport cu numărul de comentatori şi cititori.

  E o sursă inepuizabilă de teoreme.

  Ţineţi-o tot aşa!

 • 149

  mie-mi plac semnaturile “Ana şi Andrei Cartas”. da’ pana si pe-asta l-au speriat si n-a vrut sa dea pe-acolo. chiar daca i-au ridicat monument.

 • 150

  Yoko Ono,

  Aşa e, cam mare aglomeraţia la gard, numai că e aglomeraţie pe ambele părţi. Iar noi, ăştia din partea asta, ne ducem la gard ca să ne pişăm.

 • 151

  Valonash, dupa ce mai dai tu pe-aici (rar, stiu, foarte rar ;) ), explica-i patroanei ca io unul nu ma pot lipsi de poeziile patriotice. Mi-e ciuda ca nu publica si-astia pe-aici asa monument de cultura. Mor! :lol:

  În fustană, un roman cu un coif într-o şaretă, Ori şalvarii lui Sultan, suita lor în etichetă, În pulpană un german, ochi aţintiţi pe-o machetă, În costum de Ku-Klux-Klan urcaţi în camionetă Repetat ca la Verdun un veston şi o beretă, Tunica lui Mao-Tse-tung în sarafan ori salopetă!

 • 152

  :lol: :lol: :lol:

  ups, nu m-aşteptam la un asemenea val de explicaţii şi dezminţiri. parol!

  ţe să fie, ţe să fie? :roll:

 • 153

  cum te intreba si Danny: tu-ti scrii singura comentariile sau ti le dicteaza Nora? ;)

 • 154

  Florentina, dragameadegenulfeminintotuşi,

  dar cu liberul arbitru ce facem?

 • 155

  ai si-asa ceva? de cand?! :lol:

  blavo atuntzi! te-ai facut male! :P

 • 156

  baaai, voi si pe “liberul arbitru” l-ati bagat “in cusca”. e bannat!! :lol:

 • 157

  Big Bear live! Cum ziceau alea: Moooooooooooooooor deeeeeeeeeeee raaaaaaaaaaaaaaas!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 19:14:07 | Raporteaza
 • 158

  vad ca-i concurs de poiezii pe dupa garduri… una pt Steaua fara Renume:

  mi-am pus ochelari de hoatza

  sa par lumii sugubeatza.

  vanez goci, ca-i blogul meu,

  si ma vait, ca-i tare greu

  sa pandesc de dupa gard

  dupa ce mi-am dat cu fard,

  sa pretind ca-s invadata

  cand sunt singura ciudata

 • 159

  Care joi, bă?

  E sâmbăta toată ziua.

  PS: asta până mâine, când se face duminică ;)

 • 160

  la gardul tau atat de des

  treceam pe inserat

  sa las o dara de pishat

  si-o lema ce-mi da ghes

  ps: Habarname, salut mai! :)

  alt Florentina si Mihai Eminescu Car(co)tas
  2012-11-03 19:50:53 | Raporteaza
 • 161

  Venişi, zăpăcitule? :)

  Ţi-am trimis un meil din ianuarie, când aveai un text în aşteptare şi-am făcut o adresă de meil ca să-i întreb pe toţi care aveau texte în aşteptare dacă vor să le public în pagina mea.

 • 162

  Introducere: Yoko Ono e o cruntă insultă pentru tine (dar nu de asta îl folosesc). Altfel de ce te-ai simţi ofensată?! Că ofensa te determină să faci clăbuci la gură, nu?! Oricum, dacă ţi s-a părut interesantă ar trebui să fii mândră deoarece eu cred că semeni cu ea. Sincer!

  Ipoteză: Deci, eşti într-o gravă şi continuă eroare. Eu nu sunt oltean. Oltenii sunt pe malurile Oltului. Eu sunt din altă parte.

  Iar atenţia uneia cu lindicu arzând după un păpăricea băgat în politică pentru a-şi lua flegme şi care tresare la orice grohăit de pe contributors e ultima chestie care m-ar preocupa.

  Concluzie: Nu te mai agita atâta. Ţi-am spus şi-ţi mai spun: citesc acolo pentru că am mari şanse să găsesc subiecte pentru teoreme. Atât. Nu mă interesează nici să fiu pomenit, nici bârfit, nici nimic. Nu-mi pari interesantă nici tu şi niciunu de acolo. Nu-ţi mai da singură importanţă.

  Disperata după audienţă şi băgare în seamă eşti tu, atâta timp cât ai ajuns să-l regreţi pe Costelus şi atâta timp cât nu e zi de la Dumnezeu în care să nu „te revolţi” că stau unii pe la garduri, ca şi cum, ca să ştii asta, n-ar trebui să stai la gard tu însăţi. Ipocrită şi penibilă!

 • 163

  Daca Eminscu era evreu, cred ca scia asa:

  Pe langa gocii fara sot

  Adesea eu treceam

  Puteam sa trec si printre ei

  Dar ce interes aveam?

 • 164

  Tre’ să vă decideţi care e câmpul de bătaie. Văzut de dinafară, arată de ca şi cum fiecare combatant se luptă cu o stafie.

  Oricum, n-am mai văzut aşa ceva. Se ceartă doi oameni, de pe două maluri virtuale, în timp real.

  E cel puţin interesant.

 • 165

  Săru’ mâna. Iaca p-aici cu treburi că vine campania, vine şi sfârşitu’ lumii şi zisăi să nu rămân de căruţă.

  Care text? Ianuarie? ăhă… ata ete. Timpul e relativ, vorba lu’ bunicu din partea mamei, că ălalantu nu înţelegeai ce zice că-i cădea placa mereu când vorbea cu mine. Adică se răstea vreau să zic.

  Aha. Salut măi Florentina şi eminescu şi care mai sunteţi pe-aici cu ce porecle mai aveţi…

 • 166

  ??

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 20:15:04 | Raporteaza
 • 167

  Adica, Odagiule?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 20:17:04 | Raporteaza
 • 168

  de ce strig? c-asa mi-e felul!

  Costelus, unde-ai fugit?

  acu’ toti m-ati parasit? :cry:

  noroc ca-l mai am pe Gelu…

  ps: sunt Florin, Habarname ;)

 • 169

  Habarnam,

  Ce facem de sfârşitu’ lumii? Eu cu tine, restul n-au decât să facă fix ce vor.

 • 170

  acu’, nu c-as fi vreo toanta,

  da’ mi-s tare importanta.

  io cand bag in sama, soro,

  sunt mai tare decat Zorro.

  cand nu bag, am variante,

  imi fac nickuri, sa bag poante

  cu insulte si bombeu.

  da’ nu-s eu! e nickul meu!

 • 171

  Moş Pleksiglasu,

  adica unii(mai exact unele) se dau precum evreii, despre care se spune ca nu dau nici “buna ziua!”, decat daca sunt interesati(e). Trec asa pe langa dar de fapt se baga si printre insa la adapostul altor nickuri.

 • 172

  Salut, Habarnam!

 • 173

  Hei, Odagiule, de ce ar fi trebuit Eminscu(sic!) sa fie evreu ca sa scie(sic!) despre goci? Si de ce fara sot? Restul presupun c-am inteles.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 20:45:58 | Raporteaza
 • 174

  Putem face un 21!

 • 175

  Moş Pleksiglasu

  ti-am raspuns pe mail, pentru ca incercarea de postare aici, sa dus undeva prin spamuri, cred.

 • 176

  Adica tu Odagiu esti evreu de scrii despre goci? Altfel n-ai fi putut? Unde-i logica ca nu pricep.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 20:57:19 | Raporteaza
 • 177

  Mosule, ti-am raspuns pe Mail

 • 178

  Junghiul…

 • 179

  Ana,

  pe mine ma faci junghi?

  Daca da si daca pentru ca raspund pe maiil, sa stii c-am incercat sa postez dar nu a aparut :)

 • 180

  175.

  Ma rog, nu prea am inteles nici din mail, dar m-oi lamuri eu azi, maine, poimaine, zilele astea. Noaptea e un sfetnic bun.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 21:09:51 | Raporteaza
 • 181

  Nu, Gelu. :lol: Vorbesc cu Junghiul original.

 • 182

  Dacă tot se termină jocul la 21…

 • 183

  ce faci, Ana, acum nu te joci nici tu cu noi, nu mai ai simtul umorului? ca doar e virtual, da-l in ma-sa.

  neadecvato! :lol:

 • 184

  Domnu Gelu,

  Nu fiți geluos…

 • 185

  Mă joc, fată, da’ încerc să descarc nişte poze de helăuin şi-mi iese cadracu. Mă cam enervai, ce e drept. Mai sunt şi mândră şi satisfăcută, încântată, ce să mai, de mine însămi, aşa că nu prea reuşesc să m-adun. Da’ văz că vă descurcaţi la ţurcă. Mai stau şi-n tribune. :)

  Junghiul,

  Se termină pedracu! Abia atunci începe… :mrgreen:

  Dă cu zaru’. E rândul tău. Poartă-n casă.

 • 186

  Gelu, vezi ca ti-am trimis si eu un mail.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 21:22:17 | Raporteaza
 • 187

  de curiozitate, cautai un banc cu Yoko Ono si-am dat de asta:

  Î: Cine-i urâtă, galbenă şi doarme singură? R: Yoko Ono…

  Dar nu se potriveste. Ca Nora nu-i galbena! :P

 • 188

  Nu mă știu cu zarurile, eventual dau cu zarul de la poarta din casă.

  Îmi place bridge-ul.

  Când am descoperit sportul ăsta , un an nu m-am mai dus la scoală.

 • 189

  Mosule,

  voiam sa ironizez fetele de pe pistol, care chpurile nu sunt interesate de gocii de pe pandoras si in acelas timp sa fiu si in ton cu ce a postat florin(sau florentina).

  Mai bine spune Florentina la -170-, cam acelas lucru.

 • 190

  Hmm… nu se vede, Junghiul. Sau o fi fost vreun bridge mai altfel. :)

  Florico,

  Vorbeşti prostii şi eşti şi peizancă aveoglă. Ai vrea tu să fii frumoasă ca Nora. Aş vrea şi eu, ce e drept, dar…

 • 191

  Îs în ceață.

  Ce nu se vede ? Poarta sau podul?

 • 192

  dar ce-am zis io, bata-ma uraganul Sandy peste gura mea sloboda?! :roll: Am zis ca nu-i galbena! (E cumva???)

  si la “jigodii” ce se aprinse poporul, ca am amintit (surprins rau, fir-ar sa fie) doar genul substantivului. :roll: Io nu-mi pun burca si mileuri sa-i fac pe altii tampiti…

 • 193

  Junghiul,

  Nu se vede că n-ai fost la şcoală un an. :lol: 1-0.

  Florico,

  Bată-te uraganu’ peste :oops: , să începi şi tu să gândeşti cucapu’. ;) Ce burkha şi mileuri? :roll: Înclărează-te, fată…

 • 194

  Mă jor Ana.

  Anul trei l-am petrecut in bar la Universitate , cu fete de la Jurnalistică, exersînd jocul de levată. Așa am învățat eu cum se face un impas la damă.

 • 195

  Draci, dacă pricep ce spui, mă omoară subdialectu’. Deşi n-am fost chiar praf la Dialectologie. Mă rog… Bună-mea, Irma, mai zice “mă jor”. :)

 • 196

  Ana, eşti şi în realitate ca şi aici: muiere!

  Fata ta merge la o şcoală de tot căcatu, voi, toţi, sunteţi de tot căcatu.

  Căcam-aş în ele de principii şi demnitate şi suge-mi-ar pula ăla care a lăsat muierile să voteze.

 • 197

  Era însă bun subdialectu . Mă mișcam după regula: Ieșeam cu dama de pică . Iar dacă nu pică, la băute cu băieții. Cred că lipsește o virgulă, așa-i ?

 • 198

  Pica atât de rar, încât era să devin alcoolic. Apoi am trecut la popă…

 • 199

  Şi popa cum a reacţionat?

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-03 22:03:23 | Raporteaza
 • 200

  Cosa,

  Evident că sunt muiere. Slavă Domnului! Rău ar fi dacă n-aş fi. Accepţiunile personale pe care le dai cuvântului te privesc.

  Nu mă interesează părerea ta în legătură cu şcoala copilului meu. Dar Mama lu’ Mama Omida, ghicitoarea din poze, o fi bărbat? :roll:

  Junghiul,

  Aoleu! Cu popi?!

 • 201

  Nastasie,

  La tine m-am gândit acu’ fo oră. Ia uite ce telepatiadracu’. :)

  Aha, să mă scot şi din spam. ;)

 • 202

  Popa stătea pitit după as și-mi râdea în nas.

 • 203

  Păi de vreo oră mă minunez de halimaua de aici. Cine a băgat băţu-n muşuroi, de se zbuciumă aşa furnicoii?

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-03 22:09:14 | Raporteaza
 • 204

  Junghiule, da’ ai pupat poala popii?

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-03 22:10:05 | Raporteaza
 • 205

  L-am stors cu o schiză! Marea schiz(m)ă !

 • 206

  caca-m-as

  caca-te-ai

  caca-s-ar

  caca-ne-am

  caca-v-ati

  caca-s-ar

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 22:11:12 | Raporteaza
 • 207

  mai usor cu cacatul, ca avem si dame printre noi.

  dupa asi si popi (ca doar la alea ma gandeam).

 • 208

  Bravo, Mplexi! Eşti bun! :lol:

 • 209

  L-ai răspopit.

  alt Nastasia Filippovna
  2012-11-03 22:14:08 | Raporteaza
 • 210

  Noapte buna!

  Sunt gelos si merg la culcare. Oricum nu sunt asa de destept sa inteleg jocurile astea de societate, cu pici, popi, major, minor, baieti, dame…sunt “geluos”.

 • 211

  apropo de cacat, pe unde-o umbla raj? :roll:

 • 212

  Cosa, darling, să-ţi sugă pula un bărbat?! Bă, dă-mă dracu’! Să mor, dacă m-aş fi prins vreodată că eşti poponar exclusivist! :lol: :lol: :lol: Fir-ar ei ai dracu’, de nenorociţi, care-a dat iei drepturi femeilor! Huoooooooooooo!

 • 213

  Uite-o donă de kkt!

  Oare pe unde o fi Raj?

 • 214

  “jocurile” astea sunt scoase special, sa le mascheze pe celelalte, ce n-ai inteles? :) noapte buna.

 • 215

  ana, v. te rog pe spam. sa vezi coincidenta: eram gand la gand cu junghiul. a nu se intelege ca_kacatul te-ar duce imediat cu gandul la Raj. Nuuuu :lol:

 • 216

  Domnu Gelu,

  Nu fiți atât de seriuos!

  Mai glumeam și noi că mâine mem la slujbă!

 • 217

  Slujba popii, desigur!

 • 218

  Ocazie cu care m-ai pierdut! Fără niciun mişto!

 • 219

  eh, asa i-o fi spus ei careva: ca a suge pla inseamna a o da pe la spate. gafa mare, Anutzo! :lol:

 • 220

  eh, asa i-o fi spus ei careva: ca a sge pla inseamna a o da pe la spate. gafa mare, Anutzo! :lol:

 • 221

  Drept e că te ţineam în medalionu’ ăla cu săgeata frântă. :lol:

  Tot nu mă interesează ce-ai decelat. Absolut deloc. Trebuie să fie vreun extremism clasic, chestie de care mie nu-mi pasă.

  Eniuei, eu nu pierd oameni pentru principii şi sper să n-ajung aşa de cretină vreodată. Vaya con Dios!

 • 222

  Florico,

  Ia mai citeşte tu o dată, fată. Dar mai cătinel, aşa. Îi e clar şi calului.

 • 223

  da, dar tu nu esti cal. :)

 • 224

  Domnu Gelu,

  V-am citit mai cu atenție. Cu major și minor tocmai v-ați trădat. Vă pricepeți și încă bine!

 • 225

  Florentina ,

  Cred ca Raj, face bani din c…. si la sfarsit de saptamana merge la nunti cu dar. Pune bani scosi cu truda in plicuri albe si-i da asa sub acoperire. Mersul la nuntile beizadiste se mai numeste si obligatie. Sper sa nu se supere Raj prea tare pe mine, pentru ca eu il inteleg. Si eu am facut o perioada “afaceri”. Poate ca el face chiar afaceri cu cacat insa toate afacerile in romania sunt pline de cacat. Muncesti pentru ca puii de lele ai iubitilor conducatori sa se sparga in basini.

 • 226

  Parc-am fi în cârciuma “U Kalicha” a lui Palivec.

 • 227

  Florentina ,

  Cred ca Raj, face bani din c…. si la sfarsit de saptamana merge la nunti cu dar. Pune bani scosi cu truda in plicuri albe si-i da asa sub acoperire. Mersul la nuntile beizadiste se mai numeste si obligatie. Sper sa nu se supere Raj prea tare pe mine, pentru ca eu il inteleg. Si eu am facut o perioada “afaceri”. Poate ca el face chiar afaceri cu ca…t insa toate afacerile in romania sunt pline de caKat. Muncesti pentru ca puii de lele ai iubitilor conducatori sa se sparga in rasini.

 • 228

  Gelu vezi ca ti-am scris ceva, si nu stiu daca ai citit.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-03 22:34:04 | Raporteaza
 • 229

  Gelule, eu chiar ii respect munca, nu la asta ma refeream.

  Dar hai sa admitem: pe-aici, intre noi, cum pomeneste unul de kacat, ni s-a creat reflexul de-a ne gandi imediat la el. :lol:

 • 230

  M-oi duce și eu să nu mă acuze cineva de înaltă trădare!

 • 231

  Şi eu. Noapte bună, tuturor!

 • 232

  mosule,

  am citit si ti-am raspuns

 • 233

  youtube.com/wat../!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 00:47:59 | Raporteaza
 • 234

  Ana,

  Să scăpăm cu viaţă din alegeri ş-apoi vedem ce facem şi cu sfârşitu’ lumii. Vorba ardeleanului la tribunal: no, ce atâta grabă?

  Ăştiălalţi am eu impresia vagă (aproape de convingere) că i-am cam gelozit… hă, hă.

  Şi ca să fie treaba treabă, vorbim amănuntele pe mail. (e mister, Ioane!)

 • 235

  Habarnam,

  Sigur. Iei tu pâine azi? :roll:

 • 236

  Vin târziu azi, poate pe seară, cine ştie… vezi că e cardul în pantalonii ăia şifonaţi de stofă, între cămaşa aia murdară la gât şi bluza bleumarin pătată de ulei.

  Diseară fac peştele, faci tu mămăligă? Sau lasă, îl mâncăm cu biscuiţi…

 • 237

  Nu pot, mă, cu biscuiţi, ai uitat că-mi fac rău? :(

  Fac mămăligă, ce dracu, aşa mă ştii, negospodină? :cry:

  Mujdei ca la lipoveni sau cum m-a-nvăţat mă-ta mare? :roll:

  (Vezi că ţi-am dat meil şi-ţi mai dau unu’, că vreau să te-ntreb ceva.)

 • 238

  Pentru maimutoiul de DANNY cand o trece pe-aici, ca tre sa treaca el si pe la “Doamna Ana”. Bai maimutoiule bine ca n-ai crapat. La mine chestia asta cu vai ce dor mi-era de tine, ce mai faci, insanatosire grabnica ar cam fi prefacatorii. Uite ce zic eu si cred ca-i mai util decat maimutareala. Pune mana si mananca mancare. Mancare gatita. Ca din poza vad ca esti galbăn ca lumânarea si tras la fata ca ţapul la coaie. Ia si cata-ti o baba care sa stie sa gatesca gustos si sanatos, si nu mai umbla tu dupa femei ideale ca alea nu exista. Tie asta iti trebuie: o fumeie sanatoasa si buna gospodina. Lasa maimutarelile, ca altfel ramane Pistolul vaduv.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 14:03:56 | Raporteaza
 • 239

  mda am facut un dezacord de numar.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 14:08:54 | Raporteaza
 • 240

  Ai, să-ţi bagi pula! Unde l-ai făcut?!

 • 241

  pai cu “chestia asta…………..ar fi prefacatorii”.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 15:56:33 | Raporteaza
 • 242

  Dezacordul e între numărul unu şi doi. La primul număr ea a consfinţit, la al doilea n-a mai fost de acord…

 • 243

  Era cam proasta daca a consfinţit. Nu trebuia.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 16:03:49 | Raporteaza
 • 244

  Creca a si ras dupa consfinţire.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 16:07:32 | Raporteaza
 • 245

  Ei, las-o-n asfințit! Unde nu a consfințit, a consimțit.

 • 246

  Consfinţit, neconsimţit, înseamnă că nu i-a plăcut, asta-i!

 • 247

  hmm, mie-mi lasa un gust amar chestia aia. ca tot fu omul luat la misto pe-acolo. si ma induioseaza pan’ la disperare cat e de dependent de “papusile” astea ale lui de-aici, care la o adica n-ar da doi bani pe el, ca-i bun pt ele doar ca obiect de hlizeala… :(

 • 248

  iote Habarnam!

  noi am crezutără, atunci cînd ai dispărut, (după ce ai scris despre băiatul ăla care te iubea) că te-a răpit Danny!

  deci, nu te-a răpit el…

 • 249

  ce faci, papusa, ai sarit gardul?

 • 250

  tu, Florentina, ce tot vrei?

  asta e! aci – bărbații puternici, cu mușchi, brad pitzii, învingătorii… dincolo, molîii, sufletele pierdute, angoasații… foarte bine! ce nu vă place?! ce tot comentați și croncăniți… s-au despărțit apele? minunat!

 • 251

  auliiiu… mi-era doar sa nu-ti intre o tzapa un cur sau sa te patezi, ofticoaso.

 • 252

  Hm, judecată de tip Yoko Ono: dacă citeşti un blog, dar nu comentezi în el se cheamă că eşti stafie şi stai pe la garduri.

  Ea câte bloguri citeşte şi nu comentează, oare?! Cred că ea e cea mai stafie dintre toţi.

  O altă judecată tipică: dacă ea şi-a impus să nu mai comenteze aici, nici noi nu trebuie să mai facem referire la blogusculul ei. Asta se numeşte dictare prin infatuare. Sau prin scurgere, depinde din ce unghi prevesteşti!

 • 253

  De fete ducem lipsă aici , andreea.

  Ne mai îmbrăcăm și noi cum putem dar nu-i același lucru.

 • 254

  duci tu lipsa, ca ele comenteaza mereu pe-aici, dar sub alte nickuri. Le e efectiv teama sa mai comenteze normal, sub nickurile vechi, ca au luat plasa.

 • 255

  Cum adică au luat plasă? Și de cine le e teamă, Doamne apără?

 • 256

  eu una, dacă mă arde să spun ceva aici, spun.

  de jucat însă, mă joc dincolo. e mai plăcut.

 • 257

  Prostovane, asta nu pricepi tu: de citit, da, citesc ceva bloguri. Dar dacă am ceva de comentat o fac pe ele, nu prin vecini.

  Şi nu, nu vin pe aici decât foarte rar, iar când vin nu mă adresez vouă, mamelucilor cu broboadă.

  Junghiul, cercetează singur. Ăştia mint cum respiră şi mai şi halucinează.

  Băieţi, hai acum, rupeţi-vă dinţii în gratii.

 • 258

  Junghiul, nu e vorba de nicio teamă. E vorba de silă. Mi-e dor să comentez la articolele Anei, fiecare dintre ele o bijuterie în sine, dar nu pot. Cuştile cu gorile nu sunt tocmai “my cup of tea”.

 • 259

  pai hai sa fac o recapitulare, Junghiule, sa-ti dai seama:

  1) se supara intai nevoie mare ca pe aici stergeau unele comentariile si li se ingradea “libertatea”. merg sa faca un blog de …maxima “tolerantza” (adica unul fara atata cenzura, vezi tu). planuri mari: o sa invitam pe-atatia, or sa comenteze si multe alte genii etc.

  2) nu se-nteleg cu unul, pleaca apoi cu altul. care se ofera intai doar sa ajute, dar se implica apoi cu mult mai mult fiindca asta i s-a cerut. alte invitatii (catre foste autoare de pe Pandora), la care n-a raspuns, nici pana azi, NICI UNA.

  3) schimba singure macazul, vor de-acum doar BLOG PERSONAL (doar intre ele). ma spal pe maini si le las cu blogul lor bisericutza, ca nu asta fusese intelegerea. cu ce se-aleg pe-acolo: doar alde Costelush si cativa “prin cusca”.

  4) iar daca ar fi cum spun ele, n-ar defila atata Nora pe vox (poate si prin alte locuri) cu adresa blogului ei la nume. dar oamenii cred ca dau pe-acolo si se sperie. fug! alta explicatie nu-i. Nici macar unul ca Cartas ala, caruia i-au facut statuie, n-a vrut sa dea pe-acolo.

  deci …ouch. doare rau cand ramai singura. desigur insa, iti tii coada sus si pretinzi mereu altceva. sa nu-si piarda blazonul.

 • 260

  Eu unul sunt mâhnit că s-a ajuns aici.

  Cum ne așternem așa dormim.

  Cum ne deșternem , așa vom fi distinși.

 • 261

  Chestia asta cu barfa mi se pare o gogorita. Dupa logica asta n-ar mai trebui sa existe presa. Ca presa asta face. Ia informatii dintr-un loc si le difuzeaza in altul. Nu intervine sa reglementeze si sa puna la punct nimic. Pentru mine personal si raportat la Pistol, inseamna cam asa: Vad in Coreea de Nord o multime de nereguli, dar nu pot sa fac nimic fiindca acolo e dictatura. Nu vreau nici sa schimb nimic fiindca e Pistol suveran si independent condus de Chimgiongul. Asa ca preiau informatia si merg cu ea intr-un loc unde lumea are voie sa rezoneze la felul cum prezint eu informatia. Asa ca mai lasati-o cu “barfa”.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 18:02:52 | Raporteaza
 • 262

  aa, si ca sa fim bine intelesi de ce-am redeschis subiectul: de 2-3 saptamani au inventat pe-aici o poveste crtina cu una care cica ar fi hartuita de nu stiu ce profesor. iar “profesorul” ghici cine ar fi fost? mda, eu. :lol:

  adica direct nu ne mai “baga in seama”, ca se tem de discutii normale, cu barbati normali. de fapt insa vedem ca mor sa se bage in seama oricum si prin orice mijloace.

  uite, eu nu comentez dincolo in mod asumat (n-am fost si nu sunt bannat). dar sunt pissed-off cand le vad ce magarii cusute cu ata alba urzesc ele pe aici.

  perfide si mincinoase, ca n-am alte cuvinte…

 • 263

  Alintatul este un fel de luat în derâdere. Cine este cu teamă o ia ca pe o recreație iar cine este foră teamă ca pe o bagatelă. Jean Michel Jarre – Recreation youtube.com/wat../

  alt limbricul rozaliu
  2012-11-04 18:45:14 | Raporteaza
 • 264

  Yoko Ono, dacă tu ai ceva de comentat pe alte bloguri şi chiar comentezi, foarte bine. Eu nu am nimic de comentat la tine pe blog. Iar aici nu comentez ci doar dau teoreme – adică mostre de prostie care curg cu carul pe blogusculul tău.

  Dar câtă nesimţire şi tupeu aveţi să veniţi aici ca să racolaţi comentatori (care n-ar fi tupeu şi nesimţire dacă aţi şi recunoaşte-o).

  L-aţi văzut pe Habarnam şi gata, aţi şi apărut să-i arătaţi pizdele. Voi credeţi că vorbiţi cu proşti care nu văd şi nu se prind. Sunteţi patetice, printre altele.

  Iar chestia cu ruptul dinţilor în gratii cred că ţi se potriveşte ţie. Numai tu borâşcăi din gură şi te agiţi cu spume în legătură cu toată chestia asta. Pe noi ne cam doare-n pule după cum se vede. Da, chiar, ia hai să facem un test să vedem cine deschide prima dată sesiunea de înjurături, noi sau tu!

 • 265

  @Florentina, expresia pissed-off sunt prea cochet, la naiba. ;)

  alt limbricul rozaliu
  2012-11-04 18:51:21 | Raporteaza
 • 266

  Minţi, prin omisiune, Florine, de îngheaţă apele. Nu ştiu cum dracu’ nu-ţi crapă obrazul. O fi obişnuit, pesemne. Nu mă obosesc să-ţi demontez dejecţiile.

  Mă înduioşează însă grija ta, atenţia cu care ţii catastiful ăla legat de gât legat de ce facem noi. Nu poate unul să tuşească dincolo că voi daţi raportul aici. Ca să-ţi întorc serviciul şi pentru că, recunosc, îmi pari niţel penibil, îţi spun că nu noi am montat show-ul cu Alexandra, Sictir etc. Mai mult, n-am idee cine e în spatele lui. E oricum un show prost. Sigur, tu nu vei crede. Dar să nu zici că nu te-am avertizat. E greu când ai beton în nări şi, deşi te învârţi pe aici de atâta timp, nici acum nu eşti în stare să recunoşti stilul cuiva.

  Deci, nu. Nu moare nici dracu’ să aibă de-a face cu tine. :lol: Nu eşti deloc vreun personaj interesant. Coboară cu picioarele pe pământ că dai cu capul de tavan tot levitând atâta.

  Moşule: da, psihopatule, noi cu armele nucleare ale Iranului! Nu te doare cât de ridicol eşti, nu? :lol:

  PS: după cum se vede, n-am nevoie de niciun alt nume ca să vă spun câte parale dau pe voi. Hai, noroc!

 • 267

  Da, da, sigur, Cosa, şi marmota… Spune basmele astea în altă parte. Cine te-o mai crede… Hai, şterge-te la gură, ai coji de seminţe. Chiar ai fost băgat prea mult în seamă, v-am mai dat ce toca două luni de acum încolo. La Crăciun mai pupaţi voi atâta generozitate.

  Şi, prostovane, decide-te odată: ori cenzurez, ori racolez?

 • 268

  mai tanti, e-a patra, a cincea oara ca doar urli ca proasta “minti, minti”, dar “dai in oboseala la dejectii”. :lol: lasa-ma, tu, ca rad si curcile…

  nu, nu te (mai) cred cu nimic. Si altadata, cand dupa morcovul in cur te-ai decis sa ne confruntam, ai aparut cu nu stiu cate nickuri-fantoma pe langa tine. Improscai tu, improscau si aia, abitir. Asta-i modul tau de “argumentare”, olteanco.

  iar “grija mea” vad ca e exact ca altora: v-ati pus unele chilotii murdari la uscat pe balcon, trec altii pe strada si rad de voi, iar voi faceti pe magulitele de atata atentie.

 • 269

  mai tanti, e-a patra, a cincea oara ca doar urli ca proasta “minti, minti”, dar “dai in oboseala la dejectii”. :lol: lasa-ma, tu, ca rad si curcile…

  nu, nu te (mai) cred cu nimic. Si altadata, cand dupa morcovul din kur te-ai decis sa ne confruntam, ai aparut cu nu stiu cate nickuri-fantoma pe langa tine. Improscai tu, improscau si aia, abitir. Asta-i modul tau de “argumentare”, olteanco.

  iar “grija mea” vad ca e exact ca altora: v-ati pus unele chilotii murdari la uscat pe balcon, trec altii pe strada si rad de voi, iar voi faceti pe magulitele de atata atentie.

 • 270

  @Nora, te stresezi prea mult dar nici alintată nu-ți ar sta bine. :mrgreen:

  alt limbricul rozaliu
  2012-11-04 19:02:42 | Raporteaza
 • 271

  Florin, stai calm. Pe tine nici cu nickuri-personaje nu te băgam în seamă. Ştiu, ştiu, doare al dracu’. Ce să-ţi fac? Eşti neinteresant. Hai, numără până la 10 şi revino-ţi. Câte aluzii, câte apropouri (ai şi zis la un moment dat, că o faci doar să mă provoci, doar-doar apar pe aici) în van! De luni de zile.

  În rest, mi-e milă de tine. Cum s-o numi ăla pasionat de desuuri murdare, care stă cu nasul în chiloţi insalubri, după cum singur te recomanzi? Brrr! Şi stai, că nu i-am scos pe ai tăi. Să vedem dacă îi vei amuşina cu aceeaşi voluptate.

  Hai, spor la mâncat rahat cu polonicul.

  Limbricule, sunt total de acord cu tine.

 • 272

  eu doar trec pe strada, draga, iar chilotii murdari (metaforic, desigur) mi-i baga altele in ochi. :D

  de ce va obositi atatea sa-mi spuneti cat de mult ma adorati, nu stiu. Ma vezi pe mine ca-s picat in limba dupa vreuna? N-as crede. Sau poate tocmai de-aia. ;)

  si absolut, voi continua sa te provoc, doar fiindca imi pari un personaj interesant. Ca Danny, iata (nu-ti mai face iluzii ca te vad altfel). Sa vedem cine cedeaza primul.

  da, tu doar te inconjori de nickuri barbatesti, ale unora care se dau femei si “dau bine”. Inchizi ochii, cum s-ar spune. Cand fug pana si aia, devii isterica, n-ai argumente, ploua cu epitete…

 • 273

  Ridicola esti tu si impertinenta. Iar psihopata e mã-ta. Cum poti sa mai repeti prostia asta la nesfarsit si numai asta. Vezi bine ca se intoarce impotriva ta si nu numai a ta. Ca sigur ai si tu vreo frigiditate sau vreo bulimie nemarturisita.

  Si nu e nevoie de arme nucleare. Dar sunteti fix o gasca. Cu sef de gasca si cu reguli de gasca. A pomenit Maseluta(cine-o fi) ceva de peste, ai admonestat-o aproape s-o dai afara. A zis Costelus odata ce nu v-a placut, i-ati batut obrazul ca-l tineti de mila. A zis andreea ca nu ar avea ce cauta manelele pe-acolo, si ca raj e plictisitor, a trebuit mai apoi sa se obisnuiasca cu situatia, sa se umileasca si sa mearga inainte(nu ca ar fi mai buna, ca nu-i). Acolo nimeni nu poate zice decat ce vrei tu. Ma mir totusi cum Jaco ramane acolo fiindca eu zic se face complice la mizeria ta. Ar fi dupa parerea mea singura exceptie. Restul toti si toate sunt lingai obedienti in fata ta.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 19:17:52 | Raporteaza
 • 274

  @Nora, puteai să zici și tu că te-am bunghisit că așa-i la modă. ;)

  alt limbricul rozaliu
  2012-11-04 19:18:47 | Raporteaza
 • 275

  eu nu înțeleg de ce naiba nu ne lăsați în pace. sîntem vreo 10 muieri care sporovăiesc pe-acolo și cîțiva amici fideli. eu una nu (mai)vreau mai mult. altădată am vrut. a trecut. da, l-am văzut pe Habarnam și am venit să-l salut. mi-am amintit de trecut. mare fîs! nu putem influența de acolo soarta țării, nici măcar soarta blocului în care locuim. e o mică bîrfă de dimineața, prînz și seara.

  mda, v-am pomenit și eu uneori, dar numai pentru că exista un factor comun. o să mă abțin de acum înainte. gură spartă de femeie. la mine e scuzabil, dar vouă vă șade tare prost. lăsați-ne dracu’ în pace, în prosteala noastră hormonală!

  avem idei proaste, gînduri de rahat și exprimări de școală primară. de ce vă tot chinuiți să le urmăriți, să le reproduceți și să le comentați?!

  teoreme?!!! ooooff, amărîte scopuri în viață mai aveți! nu că ale noastre or fi mai grozave, dar nici nu facem atgîta tam-tam.

  ps. nu am, Florin, nici în clin, nici în mînecă cu circul cu studentele și cu hărțuitorul. bănuiesc tot o minte de bărbat în spate.

 • 276

  :lol: :lol:

  ia fiti atenti, ca ma bufneste rasul: in sfarsit, cica vrea sa-si faca blogul privat (conectare prin parola, doar pt cei invitati)! :lol:

  pai …te cunosc oare mai bine decat te cunosti tu, vedeto? :D Tu ai muri sa nu mai stai sub reflector, sa barfesti doar singurica, cu alde Costelush. De ce ti l-ai tinut oare public pana acuma? Sperai sa mai dea buzna si altii, nu? Insa de-aia dashtepti nevoie mare, sa pice-n kur la cat esti de talentoasa si sa-ti manance din palma.

  n-o sa-l tii mult privat, nu-ti face iluzii. E ca atunci cand vorbesti prin email. Iar tu ai orgolii si vanitati, fato. N-ai cum sa ramai “anonima”. :lol: Varianta: te-ntorci pe-aici iute, dar sub alte caciuli. Sau pui pe altii (ca Valonash) sa “se joace” pt tine. :)

 • 277

  265

  “Şi, prostovane, decide-te odată: ori cenzurez, ori racolez?”

  Racolezi, le speli creieerele, iar daca vreunul rezista, il faci psihopat si il banezi. Unde e contradictia?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 19:32:52 | Raporteaza
 • 278

  “Mda, cam s-a ajuns. Şi toate ca toate, dar când văd cum se minte, îmi vine să vomit. Şi zău, treaba asta cu bloggingul ar fi trebuit să fie distracţie, nu ceva neplăcut, nu curăţat de zoaie. Să vedem ce zic şi ceilalţi.”

  Zoaia esti tu. Daca eu mi-am spus civilizat punctul de vedere si tu ca intotdeauna in loc de argumente ii dai cu psihopatul, ce poti fi decat o mizerie? Ia recunoaste tu daca ai fost cumva prea grasa, daca nu ai cumva vreun defect fizic ascuns, daca nu esti cumva frigida, fiindca astea se numesc la tine dezbateri. Scarbo!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 19:49:49 | Raporteaza
 • 279

  mosule, ii faci jocul. :( Ca de-asta “vomita” ea atatea epitete, sa vina altii (ca tine) cu epitete asemanatoare. Si sa pretinda apoi ca a avut dreptate, ca pe-aici chiar nu poate spune nimic. Stai cu sarcasmul si cinismul, dar da ocazia sa se vada ca-i singura mincinoasa, care n-are efectiv ce spune. Doar urla ca nebuna.

 • 280

  Boșorogule la #273 în loc de înșiruirea aceia de acțiuni nu era oare mai simplu să scri, că anume îi regvlează?

  alt limbrricul rozaliu
  2012-11-04 19:55:35 | Raporteaza
 • 281

  Primiţi cu Ana? :roll:

  Sau…

 • 282

  S-a ajuns aici pentru ca prea va vanati defectele in loc sa va cautati calitatile. Si aveti, si de unele si de altele, e normal, doar sunteti oameni nu zâne! :)

  alt Zâna Măseluţă
  2012-11-04 19:57:23 | Raporteaza
 • 283

  Consimți?

 • 284

  Bă, mi se arde peştele-n cuptor cu voi p-aicea!

  Ia să văd eu dacă am înţeles bine situaţia: bărbaţii ie nişte porci şi fetele s-au fandosit şi şi-au făcut blog separat. Adică inu-iangu mioritic virtual, ă?

  Cosa, ce să mă racoleze mă? Să-mi arate ce? Hă, hă… adică .jpeg vrei să zici. Nebunaticule.

  Mă năbădăioşilor, ascultaţi la mine că vă zic ca la copiii mei: războiul sexelor n-o să fie niciodată câştigat de nicio tabără. Se fraternizează prea mult cu inamicul. Şi asta a zis-o unul mai deştept ca mine. Cre’ că a murit săracu…

  Eu am impresia că vă certaţi că e dulce împăcarea. Da’ mai dulce e crapul meu cu napi şi busuioc la tavă…

 • 285

  ia zi, Ana, tu ce crezi? :roll:

 • 286

  Zau, Maseluta? Ia incepe tu frumos si enumera-mi calitatile. Sau eu fac exceptie.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 20:01:50 | Raporteaza
 • 287

  Pai, esti probasescu ceea ce e o mare calitate!!! Glumesc, desigur.

  Ti-am apreciat insa pozitionarea proconstitutionala si anti uselista. Esti inteligent si unele lucruri le spui bine, atunci cand nu te infurii. Si nu in ultimul rand, esti un tip bine. :)

  alt Zâna Măseluţă
  2012-11-04 20:07:55 | Raporteaza
 • 288

  @Ana la #277 nu primim și oricum nu este treaba mea (în ce mă privește) că nu-ți mai dă „iubițel” importanță.

  alt limbrricul rozaliu
  2012-11-04 20:08:22 | Raporteaza
 • 289

  “Faceţi parte din electorat, domnule Odagiu. Altfel, nu puneam întrebarea asta în public.”

  Deci ba Odagiu, Gelule, sigur nu zic sa faci ce zic eu, dar asa m-ar unge la suflet sa le dai o lectie de verticalitate!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 20:13:09 | Raporteaza
 • 290

  Eu cred că lăsaţi-o dracu’. Aia cred. Citii cu atenţie şi înţelesei că lucrurile degenerează. Şi vor menţine acelaşi trend. Şi nu-nţeleg deloc de ce e necesar să impex informaţiile. Chiar nu. Lucrul ăsta se face obsesiv şi unilateral. Este evident.

  Iată, i-am spus lui goco acum câteva zile că îl iau de nou. Bun. Ce-a făcut el cu asta? Şi-a aşternut drumul plecării. Eu nu l-am provocat, nu l-am insultat, nu l-am zgândărit în niciun fel…

  Iar mi-a făcut o mare neplăcere să intru în seara asta aici. Iar am greşit că n-am fost a dracului. Tre’ să fiu, că şi-aşa lumea crede asta. Încep să fiu. Aşa e normal. Să aibă oamenii satisfacţii, că până acum au aberat în ce mă priveşte. Să le dăm motive să se simtă normali.

 • 291

  Limbricule,

  Iar gândeşti? Lasă-te, nu-ţi şade bine.

 • 292

  Ana, explica-mi tu o chestie (ca eu sunt greu de cap): care a fost marea cauza a plecarii in grup de aici? Care a fost oare cea mai vocala femeie, ca Tudorina si altele stergeau comentariile? Care a fost ideea cu “tolerantza” aceea vanturata initial prin alte locuri?

  Ca s-au schimbat intre timp lucrurile, mai inteleg. Dar tie nu-ti pare deloc ridicol ca, dupa atata cenzura bolnava pe blogul ala, n-au voie oamenii nici macar sa mai comenteze despre cei pe-acolo prin alte locuri? Adica alegi de la sine s-o lasi in durerea ei sa-si faca numarul de mare cenzor la ea pe blog, dar te mai amuzi uneori (ca oameni suntem) la comedia umana.

  Acum, ca s-a trezit desteapta cu polonicul in mana, pretinde de la altii ce nici o autoare pe-aici n-a pretins vreodata?! :roll:

 • 293

  Ana, ia te rog tu si citeste, in ordine frumos. Ca am comentat decent, si am primit in schimb “Psihopatule”. Eu cred ca chiar asta ati urmarit, sa ma dai din nou afara dar cu mana altora. E treaba ta ce faci si nu-mi pasa deloc. Dar vei culege roadele alegerilor tale. Si eu la fel.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 20:25:32 | Raporteaza
 • 294

  Resimți?

 • 295

  Si apoi Ana cand mai ieri ziceai ca nu trebuie pus la suflet nimic, ca totul e doar un joc, cum de ti-a crescut brusc suflet? Chiar ce e ipocrizia?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 20:28:21 | Raporteaza
 • 296

  @Ana, nu gândesc pentru că nu am timp. dailymotion.com../

  alt limbrricul rozaliu
  2012-11-04 20:30:39 | Raporteaza
 • 297

  Florin,

  Eu n-am plecat nicăieri. De ce vrei explicaţii de la mine? :roll:

  Goco,

  Mă refer exclusiv la ciupiturile la adresa mea, ultima e cu câteva comentarii mai sus. Nu ai avut niciun motiv din partea mea. Niciunul. Eu chiar m-am purtat de ca şi cum ai fi fost nou. Adică am respectat înţelegerea.

  Şi acum împingi lucrurile. Eşti sigur că e din cauta Norei, cum ai fost sau mai eşti sigur că eu sunt sictir şi toată triada. Nora nu are nevoie de apărare. Ce-ar fi să te mai îndoieşti din când în când? Pentru tine, nu pentru mine. Iar ameninţările cu consecinţele le ştiu. Aşa ai făcut şi data trecută. Ce-ar fi să respecţi înţelegerea pe care, cu martori, am făcut-o acum cţteva zile? Sau tu ai vrut acces în pagina mea ca să începi să mă insulţi?

  Până la urmă, Goco, unde e buba? Ce ai tu cu mine? Că eu n-am nimic cu tine.

 • 298

  Iată, Goco: cum de mi-a crescut suflet. Tu ştii că absolut toţi observă atitudine afaţă de mine? Toţi. Jocuri? Da, jocuri, fără doar şi poate, numai că partenerii de joc trebuie să fie de acord cu toţii să joace. În orice joc. Altfel…

  Cum îţi imaginezi tu că mă cunoşti? Eu nu ştiu nimic despre tine, doar văd cât de înveninat eşti la adresa mea, iar asta vede toată lumea. Ţie cum de ţi-a venit ideea că mă cunoşti?

 • 299

  Nu am nimic cu tine. De cate ori trebuie sa repet ca doar mi s-a parut in legatura cu sictir? Nu e nici o ciupitura. E ceea ce cred despre Nora. Altfel nu se poate explica comportamentul asta aberant. Oricum, nu-mi pasa ce veti face. Stiu doar ca atitudinea unuia singur conteaza cateodata mult. Si eu am de asta.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 20:39:01 | Raporteaza
 • 300

  Asta e doar in capul tau. N-am pretentia ca te cunosc. Nu-mi atribui mie gandurile tale. E o tehnica dar sunt si eu destept. Ma duc la masa. Fa ce crezi. Pa!

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 20:41:32 | Raporteaza
 • 301

  “Eu n-am plecat nicăieri. De ce vrei explicaţii de la mine?”

  mda, stiu, nu-mi spune: conflict de interes. cunosc. ;)

 • 302

  Bolnavo, când mint eu, când spun că pun aici doar teoreme?! Arată-mi, impertinento, un comentariu în care fac altă referire la căcatu’ tău de blog!

  Ai ajuns jos de tot. N-ai fost sus niciodată, dar atât de jos nici că se mai poate. Ai ajuns de nici în oglindă nu te mai poţi uita dacă nu te vede şi altcineva. Eu te sfătuiesc să te opreşti acum până nu ţi se duce buhu de psihopată pe tot internetu. Sincer!

 • 303

  Goco,

  Poftă bună! Să-ţi pice şi bine. Iar ştii tu mai bine şi cu tehnicile şi cu toate. te întrebam fiindcă voiam răspuns serios. Bun, deci nu ne cunoaştem. Păi, atunci, stăm bine.

  Florin,

  Scriu aici, scriu acolo. Ce să-ţi spun eu? Eu am ales să nu plec. Am fost singura. Ce conflict? Şi tu ştii, ca şi Goco, mai bine decât mine?

 • 304

  uite si tu cum continua cu neroziile lor. Cand li s-a dat de inteles in toate felurile ca sunt mai mult atractie de circ. Si ca si-o cauta singure (si-au luat-o peste gura si inca si-o vor lua):

  val_one noiembrie 4, 2012 la 20:21 # observ eu că unii se plictisesc crunt. luaţi de-aici, daţi play, full screen şi aşteptaţi poanta de final în linişte. hai, ştiu că daţi tîrcoale gardului.

  youtube.com/wat../

  Nora noiembrie 4, 2012 la 20:36 # Val_one: mor de râs! Cum de nu m-am gândit la asta? Poate o fac să fie singurul post vizibil pentru public. Genială idee!

 • 305

  Băi fraţi răzeşi, am trecut pe “dincolo” şi deja mi-am făcut o imagine: o atmosferă de grădiniţă cu Nora la catedră cu un indicator în mână şi le spune copiilor să stea cuminţi în băncile lor… drept urmare un nene Odagiu ridică frumos două degeţele în aer şi cere voie la pişu.

  Oi fi eu demodat, da’ când vine vorba de libera exprimare sunt update mâna-ntâia: ăla e spaţiu public sau privat?

  Să ştiu şi eu.

 • 306

  “Nora – noiembrie 4, 2012 la 20:00 #

  Faceţi parte din electorat, domnule Odagiu. Altfel, nu puneam întrebarea asta în public.”

  wow, e foame atat de maaaaaare, ca ne plecam adanc de-acum in fata oricui. Penurie groaznica de barbati. :lol: N-am degete la ambele maini sa numar de cate ori i s-a spus lui Gelu, pana azi, sa se care, in toate felurile (de la “mars” pana la ce-o mai fi). :lol: sa fi invins “democratia”? ha! :roll:

 • 307

  “ăla e spaţiu public sau privat?”

  e privata publica, Habarname :lol

 • 308

  Io mă culc. Sunt frântă. Mâine am o zi lungă. Noapte bună!

 • 309

  Bă, eu mă mut cu discuţiile astea la Dora la agricultură pentru că doamna Ana tocmai şi-a arătat adevărata faţă. Ea crede că ce sacriem noi aici sunt aberaţii. Mă rog, eu n-am făcut decât să extrag citate de acolo. Aici are dreptate!

  “Nora,

  Îţi mai spun o dată: faci ce vrei. Câştigi ceva, orice, de pe urma blogului? Dacă nu, nu pricep de ce ar trebui să accepţi aberaţii. “

 • 310

  Pai gura pacatosului, adevar graieste, si toata pasarea pe limba ei piere. Ma crucesc totusi cata lume slugarnica exista. Ce-or fi gasit la PSIHOPATA aia de nora, nu stiu.

  Seara buna, ma retrag, sunt istovit. Save page.

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-04 21:44:52 | Raporteaza
 • 311

  “Minţi, prin omisiune, Florine, de îngheaţă apele. Nu ştiu cum dracu’ nu-ţi crapă obrazul. O fi obişnuit, pesemne. Nu mă obosesc să-ţi demontez dejecţiile.”

  Asta-i atat de toanta ca nici nu vede ca am omis special episodul pt care ar trebui sa-i fie ei jena…

  La ce te refereai, debilo? La faptul ca, dupa ce m-ati facut sa-mi pierd doua luni din viata ca sa va fac voua blog, pupandu-ma in cur pe toate partile cu “vaaai, ce bine ne intelegem cu Florin”, m-ai adus la punctul de a ti-l inchide in nas, fiindca nu mai respectai nimic din ce fusese convenit si te purtai de parca-ti eram o sluga? Pai daca imi spuneai din prima ca vrei blog in care sa va pupati in kur doar una pe alta, te trimiteam eu direct undeva, scumpete. V-am dat prostiile voastre de texte si gata. Ce n-ai facut tu nu-i al tau, get real.

  ps: cred c-o sa fac totusi curand blogul acela public, in mod read-only, pt posternitate.

 • 312

  “Minţi, prin omisiune, Florine, de îngheaţă apele. Nu ştiu cum dracu’ nu-ţi crapă obrazul. O fi obişnuit, pesemne. Nu mă obosesc să-ţi demontez dejecţiile.”

  Asta-i atat de toanta ca nici nu vede ca am omis special episodul pt care ar trebui sa-i fie ei jena…

  La ce te refereai, debilo? La faptul ca, dupa ce m-ati facut sa-mi pierd doua luni din viata ca sa va fac voua blog, pupandu-ma in kur pe toate partile cu “vaaai, ce bine ne intelegem cu Florin”, m-ai adus la punctul de a ti-l inchide in nas, fiindca nu mai respectai nimic din ce fusese convenit si te purtai de parca-ti eram o sluga? Pai daca imi spuneai din prima ca vrei blog in care sa va pupati in kur doar una pe alta, te trimiteam eu direct undeva, scumpete.

  V-am dat prostiile voastre de texte si gata. Ce n-ai facut tu nu-i al tau, get real.

  ps: cred c-o sa fac totusi curand blogul acela public, in mod read-only, pt posternitate.

 • 313

  Buna dimineata ! Am fost la o nunta tiganeasca la Cernavoda. Am condus toata noaptea si nu mai pricep nica. Sunt odihnit si relaxat. Bai forumule, sa nu te puie reacu sa promiti cuiva, ceva. Promisei mai acu doi ani unui tigan de soi din Cernavoda ca, daca nu ma va invita la nunta lui, va fi rau si amar. M-a invitat si a trebuit sa ma duc. Aveam multa treaba, dar am fost la nunta lui Macsinca, socrul mare. Am citit toate commenturile. Am constatat ca, voi barbatii sunteti patetici, ridicoli, paranoici. Stiu ce vorbesc ! Goco: ti-am propus un armistitiu. L-ai incalcat in mod repetat. Cei care postati sub mai multe pseudonime sunteti lashi. Cu cat Nora, Danny sau Ana sunt injurati mai mult, cu atat se bucura de o mai mare stima din partea mea. Asta conteaza mult, pentru ca eu nu sunt ca voi. Nu pot fi. E chestiune de cei 7 ani de acasa, de educatie, de bun simt. Pe care voi nu-l aveti, pateticilor. Dna Ana: sper ca ati priceput glumita mea cu durutul in spatele garii. Am vrut sa i-o servesc lui goco, ca prea incerca sa se dea bine pe langa Dvs. Ma intereseaza parerea dv. despre mine, mai mult decat credeti. Recunosc ca am fost un pic (mai mult ?) parsivel. Stiam ca voi lipsi doua zile si jumate de pe forum si, zic ca n-ar strica pentru barbatii astia ofticati de pe forum, sa lansez o chestie. A prins la grobieni. Am parcurs tot drumul cu Clio 1,5 al lui feciormiu. 3,9 l. la suta de km. Pe bune. Credeti-ma ca romanii vor manele, nu tiganii. Am ascultat cea mai buna muzica lautareasca.

 • 314

  Neaţa, Raj! Ştii bine că şi eu am glumit şi am înţeles eu că a fost o provocare din partea ta. :)

 • 315

  Apar eu si aici, cu mai mult timp, nu va faceti griji!

 • 316

  Raj:Patetici,ridicoli,paranoici?Eu as mai adauga si mai muieri decat femeile.

 • 317

  Domnilor, draga Ana, ce-mi place cum se destrabaleaza toti berbantii astia pe aici, — a se destrabala = a incerca sa-si dea jos, parte a capastrului pus la gura ,…. , de catre neveste, prietene, amante—,in interpretarea mea de filoz.off.

  youtube.com/wat../

 • 318

  Orbital – Never dailymotion.com../

  alt limbricul rozaliu
  2012-11-05 21:53:47 | Raporteaza
 • 319

  Orbital | Never youtube.com/wat../

  alt limbricul rozaliu
  2012-11-05 21:56:14 | Raporteaza
 • 320

  Moș Plesiglau#310

  matale ești dus cu pluta,de fapt ești obsedat flăcăașule,că flăcău nu te pot numi…

  băi, moș plexiglasu…„psihopata aia de Nora” are mulți susținători,eu subsemnata !

  ce dracului faci tu la o adică,du-te bă de te pișă împrăștiat,de nu v-aș da-o direct în bot ! Seva.

 • 321

  Hai ba seva, chiar asa tare esti?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 00:23:27 | Raporteaza
 • 322

  Tu erai baba aia urata cu flanea rosie pe o caldura de 40 C?

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-06 00:25:54 | Raporteaza
 • 323

  mosule, ia una in ureche si una la ochi, sa nu-mi sara capacele de bere

  sau dopurile,,

 • 324

  moșulică sulă bleagă,

  că uite mă văd băgată la înghesuială,să știi că eu nu sunt chipurile o guristă de taraf,dar dacă trebuie,sunt prezentă !

  Acum nu te umfla ca un curcan,nu mi te da drept șustăr și nu vreau a fi mângâiată pe mameli,dar îți spun:

  ce-i fasoneala asta pe tine :?: lasă-mă-n crierii mamii !

  că să mor eu dacă nu te fac,de jos comanda ! Zăhărel!

 • 325

  Ana? Mai traiesti, draga? Esti disparuta de 24 ore.

 • 326

  youtube.com/wat../

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 08:16:29 | Raporteaza
 • 327

  lyricset.com/es../

  alt Moş Pleksiglasu
  2012-11-07 08:28:47 | Raporteaza
 • 328

  Why users still make use of to read news papers when in this technological world everything is presented on net?

 • 329

  Good answer back in return of this question with real arguments and explaining all about that.

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
13 decembrie înseamnă în fiecare an ziua mea de naştere, iar acum, în 2010, este a 37-a. Iubesc o fetiţă de 9 ani, a cărei mamă, dintr-un uriaş privilegiu, sunt, care îmi spune în fiecare zi că mă iubeşte incomensurabil. Îi place ei sonoritatea cuvântului. Barbarul pe care-l iubesc „frizează“ geniul – zilnic, flagrant şi întotdeauna emoţionant. Epos. Mama şi tata sunt doi frenetici adolescenţi de 60 de ani. Fratele meu e rocker practicant, un tip frumos şi deştept. Îl ador. Am 7 prieteni foarte apropiaţi, fiindcă au fost singurii care n-au reculat, aşa cum fac oamenii cel mai adesea atunci când le înfăţişezi abrupt sentimentele pe care le ai pentru ei sau când, la fel de dur ori poate mult mai, le spui scurt ce nu-ţi convine. Ei nu cred că sunt intruzivă. Deşi sunt. Împreună cu toţi aceşti oameni practic zilnic un sport extrem: exprimarea liberă. Ne place, ne oboseşte, ne scoate din ritm şi din sărite, dar ne salvează.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!