RSS Feed

I s-au oferit lecţii de auto-apărare, dar cea mai tare blondă din România a venit cu lecţia ei de acasă

vezi toate articolele de
20 mai 2012 la 22:34 10 comentarii 1234 vizualizari.

O pereche de mănuşi de box, vă rog! Vai ce mi-a plăcut scena când Elena Udrea a luat lecţii de K1 de la Cătălin Moroşanu. Când “Moartea din Carapaţi” se pregătea să o înveţe lovitura sub centură, pac blonda a fost mai rapidă şi i-a dat lui Moroşanu un toc, exat în în picior.

De ce să te laşi pe mâna altuia să te înveţe, când mai bine foloseşti tacticile tale? Cea mai bună armă de apărare a sexy-pdl-istei au fost tocurile, mănuşile păreau să fie doar pentru poze. Adică blondă, blondă dar se descurcă în orice situaţie.

“Nuţi” a vrut să dea dovadă şi de puţină dipomaţie şi i-a transmis sportivului că îi va folosi, chiar şi în politică micile trucuri, mai ales “lovitura sub centură”.

VEZI AICI FAZA

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 10 comments
 • 1

  ?!

 • 2

  Mie tot nu-mi vine să cred că cineva poate fi atât de prost şi atât de lipsit de preocupări serioase încât să scrie un astfel de articol.

  Corpaci, eşti emblematică. Fără mişto!

  Dora, vino să vezi de ce s-a ales prafu de Pandora’s, că tot te-ai atacat când i-am explicat fetei ăleia!

 • 3

  Nu stergeti, ca uite-acuma pun eu trei legaturi de toata frumusetea de o sa fie cel mai accesat text.

  youtube.com/wat../

  youtube.com/wat../

  youtube.com/wat../

 • 4

  Voi încă nu ați priceput nici acum că toată circoteca asta televizată cu politicieni este ccănărie electorală mascată (din prea multă pudoare). Dom’le eu nu am nevoie să mi se plimbe politicienii aleși pe la teve. Dacă fac legi să aibe grijă să se și aplice la toată lumea, nu doar la pr0ști (dacă nu atunci să-mi bag.. în legile lor – de băgători de seamă). Dacă împrumută bani după ce se votează atunci să-o facă pe cheltuiala lor și nu a statului. Când au fost votați nu ziceau că au de gând să îndatoreze țara. România nu duce lipsă de moace. Mai sunt și alte mocace care se vor la teve.

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-21 00:31:57 | Raporteaza
 • 5

  Morțiiii maicăti care vrei să legalizezi etnobotanicele. Dorogurile de mare risc sunt tocmai etnoccaturile astea făcute din petrol. Că să tămpiți tineretul amărăștean cu ele să nu vă sară la beregăți, ca la mineriade. Fasciștilor, numai niște nazi ar fi în stare să legalizeze LSD-ul etno! :evil:

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-21 00:40:02 | Raporteaza
 • 6

  Uite ce țară înapoiată! Uite ce de lumea a treia se râde de noi.. Unde p.. maică-ti te uiți că omul nu și-a tencuit bordeiul de sinistrat, când amârâtul ala nu are nici după ce bea apă. Toți ccați au ajuns să ne dea lecții de omenie. Chirițo, lasă-ți casa și nepoții ia și pupă în cvr toți h0ții. :lol:

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-21 00:48:48 | Raporteaza
 • 7

  @Cristina Corpaci, îmi cez scuze că deranjez cu întrebarea mea stvpidă, dar aș vrea să știu ce mai zice Obama?! Dacă mai vrea cu h0mosexuali sau nu?! :|

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-21 01:06:22 | Raporteaza
 • 8

  Păi, dacă voi vreți cu h0mosexuali, eu nu vreau. H0mo deia să se facă ei în vizuină pe mamica lor care le-a dat viață. Sociatatea asta nu au născut-o h0mosexuali. Dacă nu le place atunci să-și facă ei altă societate în vizuină la mă-sa și să ne lase. :evil:

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-21 01:12:32 | Raporteaza
 • 9

  1. Greșeala a fost a lui Cătalin (tupeu de țăran, care crede să la femeie tre’ să te dai tare din prima să știe cu cine are de a face).

  2. Greșeala a fost a „blondei” care s-a temut că o rupe smardoiul (pentru că se simțea vrută :lol: ), și atunci a lovit neregulamentar (ca o .. isterică).

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-21 21:22:03 | Raporteaza
 • 10

  Greșeala este a mea că-mi bat capul cu ce o fi fost în mintea la „circarii” aștia care au pus-o de un „viol” în direct cu arbitrajul ligii profesioniste de box în culise (la una mică). :lol:

  alt limbricul rozaliu
  2012-05-21 21:37:30 | Raporteaza

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari urmareste-i pagina de Facebook

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan moarte Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!