RSS Feed

Top 10 cele mai enervante piese de dragoste

vezi toate articolele de
14 feb 2013 la 10:07 23 comentarii 1719 vizualizari.

Dacă tot e Sfântul Valentin azi și dragostea plutește în aer :) să vedem care este Topul celor mai enervante piese despre dragoste, îndrăgostiți, îndrăgosteală:

Berlin – Take my breath away (coloana sonoră a filmului Top Gun – 1986) a fost compusă de Giorgio Moroder și Tom Whitlock și a câștigat premiul Golden Globe pentru cea mai bună piesă originală tot în 1986. Cine n-a dansat cel puțin o dată pe piesa asta și nu și-a imaginat că dansează cu Tom Cruise nu știe ce-a pierdut.

Paula Abdul – Opposites Attract – o poveste de dragoste dintre Paula și un motan vagabond, desenat, compusă de Oliver Leiber și care a fost pe primul loc în topuri, în 1990 o bună bucată de timp. Nimeni nu știe exact de ce. Totuși, în 1991 a câștigat un premiu Grammy.

Michael Bolton – When a man loves a woman (1991) – piesa originală apăruse în 1966, varianta lui Michael Bolton e un cover care i-a adus cântărețului un premiu Grammy totuși. Plângăcioasă dar a făcut furori în topurile din 1991 și a stors râuri de lacrimi ambelor sexe.

Meatloaf – I would do anything for love …Una dintre cele mai lungi piese (12 minute), genul pe care dacă aveai ghinionul să te ceară la dans băiatul de care nu-ți plăcea de fapt părea de două ori mai lungă. Domnul Chifteluță l-a lansat în 1993 și a ajuns pe primul loc în State și Marea Britanie. De asemenea a câștigat un premiu Grammy pentru cea mai bună voce rock.

Celine Dion – My heart will go on – piesa din Titanic, 1997, a fost cel mai mare hit al lui Dion și cel mai bine vândut single din 1998. A fost atât de difuzată încât deși inițial toată lumea recunoscuse că e o piesă reușită, nervii au cedat cu timpul și a devenit una dintre cele mai parodiate piese.

Billy Ray Cyrus – Achy Breaky Heart – cântată inițial de The Marcy Brothers a fost preluată de Billy în 1992 și a devenit rapid hit. Un mare succes comercial care i-a făcut pe criticii muzicali din acea vreme să spună că muzica country a dispărut.

James Blunt – You re beatiful – piesa din 2007 a avut farmecul ei în momentul apariției. După ce au difuzat-o și redifuzat-o în prostie farmecul s-a evaporat ușor, ușor și acum a devenit doar încă o piesă plângăcioasă de Valentines Day.

Bryan Adams – Everything I do, I do it for you – apărută pe coloana sonoră a filmului Robin Hood amintește de izmene și arcuri și-ți cere la nesfârșit să-l privești pe Brian în ochi și să descoperi fericirea.


Mariah Carey – Hero – lansată în 1993, plângăcioasă și plină de învățăminte prețioase despre sine, piesa a fost cântată cu nenumărate ocazii, atât de multe încât nici nu mai știi dacă e o piesă de dragoste sau una de lansări politice. În orice caz a ocupat primele locuri din topuri timp destul de îndelungat.

Westlife – Flying without wings – apărută în 1999, când boys band-urile încă mai făceau furori, drăguții de la Westlife au reușit să impresioneze doar prin părul tuns și aranjat impecabil. Miorlăitori și triști au transformat ascultătorii în două tabere: cei care vroiau să-i ia acasă și să le vindece rănile inimii și cei care i-ar fi așteptat pe o stradă întunecată să le taie bretoanele.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


23 comments
 • 1

  Bă, Dora, cum ştii tu să ne citeşti gândurile!

  Ai dreptate, nici nu ştiu ce-am pierdut, neimaginându-mă dansând cu Tom Cruise!

 • 2

  tocmai :) asta pentru tine era Cosa! :) )

  Dora Constantinovici
  2013-02-14 11:57:29 | Raporteaza
 • 3

  M-am gandit de multe ori sa zic, dar odata si odata tot trebuie s-o spun, cu toate riscurile aferente si decurgatoare, ca ce bine era daca Dora isi gasea de lucru ca director la un centru social de asistenta a cainilor si pisicilor vagabonzi si bagaboante. Era si ea mult mai fericita, nu mai zic de bietele animăli, care si-ar fi gasit in ea o mama iubitoatre si binevoitoare. Doar unul e posibil sa fi fost mai nefericit in aceasta ipotetica situatie. Eu. Ca daca ar fi venit in locul ei de exemplu Barto(lomeu) Ana(nia), ar fi fost infinit de mult mai rau ptr. mine.

 • 4

  @Pleksi: nu prea inteleg ce vrei sa spui dar ma rog, important e sa fii tu fericit!

  Dora Constantinovici
  2013-02-14 13:32:10 | Raporteaza
 • 5

  Oratory of the Orcas youtube.com/wat../

  alt moft lu' arici
  2013-02-14 18:22:19 | Raporteaza
 • 6

  Sf. Valentin ro.wikipedia.or../

  Nimic despre dragoste în sine. Deoarece acest aspect privește doar pe cuplul ce se căsătorește (în Sf. Biserică). Doar planificare familială.

  Căsătoria poate fi un pom al vieții (când este făcută după legea lui D-zeu) sau m0rții (când este făcută după legea firi păcatoase) veșnice. Sau atunci când, ca și în cazul Sf. Valentin care a cununat pe o persoană creștină cu una păgână. Căsătoria poate fi după asemănarea pomului cunoașterii binelui și răului. Căci cuplurile care se nuntesc după legea Domnului devin un trup. O parte a acestui trup îți vrea binele iar cealaltă îți vrea răul. Pentru că persoana care s-a căsătorit cu cealaltă persoană păgână. S-a căsătorit pentru lipsa acesteia de credință. Iar persoana care s-a căsătorit cu aceia credincioasă s-a căsătorit pentru credința acesteia.

  alt moft lu' arici
  2013-02-14 22:56:05 | Raporteaza
 • 7

  Sf. Valentin, care deținea cea mai înaltă funcție în biserica din acel ținut. A sădit prin harul ce i-a dat D-zeu un pom al binelui și răului în sânul societății. Pentru aceasta împăratul l-a osândit la m0arte. Devenind astfel unul dintre primi martiri pe care îi are Sf. Biserică. Iar cu pomul „buclucaș” nu se știe ce s-a întâmplat după aceia. Probabil că a fost „consumat” cu totul.

  alt moft lu' arici
  2013-02-14 23:05:49 | Raporteaza
 • 8

  sunt banată?

 • 9

  văd că nu. întreb pentru că acum mai bine de o săptămână am trimis prima parete dintr-un text care nu a fost pus. oricum se supărase autoarea de drept și e mai bine așa :roll:

 • 10

  Bun!

  Pentru că iubirea e un lucru mare, cred că topurile la capitolul îndrăgosteală, ar trebui să aibe diverse secțiuni.De exemplu:

  Ovulezi de plăcere!

  youtube.com/wat../

  Cu tesla-n oo!

  youtube.com/wat../

  Watch your back!

  youtube.com/wat../

 • 11

  nu ai o treaba cu realitate. ai etichetat ca melodii enervante cateva din cele mai bune melodii de dragoste din toate timpurile. dar mna…presupun ca esti o manelista care asculta justin bieber si hannah montana. nu e nimic rau sa asculti muzica proasta, dar nu te mai lauda in public cu asta ;)

 • 12

  @Junghiul: aaaa, cat am ras, uitasem complet piesa doi, am prins cel putin 10 zile de nastere unde toata lumea era super entuziasmata cand se auzea :) )

  Dora Constantinovici
  2013-02-15 13:14:05 | Raporteaza
 • 13

  @U: lasa-ma sa ghicesc, tu esti unul dintre fanii Celine Dion :) este? ;)

  Dora Constantinovici
  2013-02-15 13:15:13 | Raporteaza
 • 14

  Dora, spune-mi si mie, ce e nasol sa fii fan Celine Dion? Dar, explica-mi asa dpdv muzical.

 • 15

  Prin puterea exemplului oricine poate da sau lua credința cuiva în D-zeu.

  “Vai lumii, din pricina smintelilor! Ca smintelile trebuie sa vina, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” (Matei 18, 7) crestinortodox.../

  alt moft lu' arici
  2013-02-17 11:27:33 | Raporteaza
 • 16

  @Jaco: n-am spus ca e nasol :) vroiam doar sa mi se confirme teoria, atata tot :) in rest fiecare asculta ce-i place

  Dora Constantinovici
  2013-02-18 13:38:20 | Raporteaza
 • 17

  Dragostea este pâinea copiilor, iar voi vă faceți cu ea toate poftele, și lăsați copii flămânzi sau le dați pofte îmbibate în pâine ca să mănânce de mici.

  alt moft lu' arici
  2013-02-18 13:46:36 | Raporteaza
 • 18

  Doria, nu ti se confirma. Michael Bolton si Celine Dion, sunt niste fenomene muzicale, niste voci extraordinar de speciale. Muzicieni perfecti.

  Paula Abdul este o personalitate artistica, partenera si indrumatoare de dans a lui Michael Jackson, omul s-o fi revansat si a ajutat-o sa scoata un album, oricum piesa e reusita si foarte cool.

  Meat Loaf este o trupa mare si veche, tu n-ai de unde sa stii asta, Bryan Adams e o voce cu multa personalitate.

  De restul, nu ma pronunt.

 • 19

  @Jacob: cred ca Doria nu prea are timp de tine :)

  Dora Constantinovici
  2013-02-18 16:23:16 | Raporteaza
 • 20

  Eu nici atat de ea.

  Suntem chit, acum?

  alt Jacob Pastorul
  2013-02-18 16:46:18 | Raporteaza
 • 21

  @Jacob: pai nu stiu, sunteti? :)

  Dora Constantinovici
  2013-02-18 16:47:36 | Raporteaza
 • 22

  Pastore dacă tot îți plac atât de mult basmele. Poți să ne zici și nouă ce vrea motanul ăla amorezat de la Paula Abdul? Părerea mea este că ar fi cazul să vă băgați mințile în cap până nu vă ia mama dracului.

  alt moft lu' arici
  2013-02-18 18:09:41 | Raporteaza
 • 23

  Michael Bolton si Celine Dion sunt extraordinari. Ma intreb daca o sa se mai nasca asemenea talente. Nu mai vorbesc de Paula Abdul. Mi-aduc aminte cum incercam dupa revolutie sa gasim casete cu muzica lor, ce vremuri.

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Pandora’s, platforma feminină de comentarii, bloguri şi opinii REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan moarte Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!