RSS Feed

Biografie Geanina
Vlad

citeste-i articolele

Niciodată nu am înțeles cum la 1,64 m reușesc să fiu cu capul în nori și cu picioarele pe pamânt în același timp. Experimentez tot ce e vechi, pentru că de nou îmi e frică. Am obiceiul să iau apărarea celor care nu mi-o cer și să îmi spun părerea când nu sunt întrebată. Fac toate lucrurile importante pe jumătate, dar mă chinui și le termin pe cele fără sens.

Ca tot românul, m-am născut poet, și, precum veșnicia, m-am născut la țară. Am emigrat fără pașaport din Muntenia în Ardeal și continuu să trăiesc ilegal (fără viză de flotant)  în Cluj de 12 ani.

Practic compulsiv introspecția, sufăr de tetrapiloctomie și critic tot ce are ghinionul să se nimerească în preajma mea. Mă îndrăgostesc întodeauna la prima vedere și sufăr cu religiozitate de fiecare dată. Sunt sigură că destinul meu e să fac ceva măreț, dar nu sunt sigură ce anume. Nu înțeleg oamenii care se tem de moarte, dar îi înțeleg perfect pe cei care se tem de dentist.

Risipesc timpul, din simplul motiv că oricum nu îl pot strânge sau păstra. Am în cui o diplomă de jurnalist. O să mai bat încă un cui pentru o diplomă de psiholog în curând. Nu știu cui îi folosește să știe toate lucrurile astea despre mine…


Comentariile sunt inchise.

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!