RSS Feed
Ruxandra Predescu

Sex and the City 2 nu e Toy Story 3!

vezi toate articolele de
14 Jun 2010 la 14:18 111 comentarii 1332 vizualizari.

Dupa 18 zile de Sibiu, îmi revin la Bucureşti mult mai greu decât mă aşteptam. N-am chef sa deschid televizorul ca sa vad aceleaşi ştiri despre caniculă ori despre politică şi politicieni, moţiuni şi, înţeleg, un nou împrumut de la FMI – wtf?! – şi duc dorul zilelor în care Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu stăpânea oraşul de pe malul Cibinului şi, indubitabil, agenda mea.

Ieri am decis ca dacă vreau să las Capitala să mă infecteze din nou, musai să merg la mall! Aveam deja o invitaţie pentru Toy Story 3 iar Sex and the City 2 (SATC) era un must see, întrucât sunt un fan al serialului, aşa că ieri le-am văzut pe ambele.

SATC a fost o dezamăgire. Un film plin de publicitate la diverse, pictoriale de modă şi o mulţime de clişee. Nu vă povestesc acţiunea că poate vreţi, totuşi, să-l vedeţi, dar e suficient de spus că n-am reţinut nici o replică cât de cât memorabilă. Desigur, fiecare dintre cele patru eroine trece printr-un fel de criză pe care o rezolvă în mod fericit (până) la finele filmului – bleah!

În rest, o cameră de hotel de 22.000 de dolari, maşini şi valeţi personali, toalete impresionante (culmea, cel mai mult mi-au plăcut cele ale Mirandei, nu ale lui Carrie) şi pantofi cu toc in deşert… probabil că unora le va plăcea această defilare. Pe mine, însă, m-a lăsat la fel de rece precum aerul condiţionat din sală. Nota Bene, totuşi, pentru Liza Minnelli care arata excelent la 64 de ani!

După SATC m-am întâlnit cu prietena mea de patru ani, Miruna, şi am mers împreună la Toy Story3 la IMAX, la un eveniment organizat de HotCity, Salvaţi Copiii, Revista One şi Forum Film. La intrare, Miruna a primit o baghetă magică şi o agendă în formă de coroană de prinţesă, apoi şi-a ales o brioşă de ciocolată pe care a mâncat-o fără să pună în pericol rochiţa şi, în fine, s-a amuzat cu ochelarii pentru 3D.

Deşi un film de animaţie pentru copii, Toy Story 3 are replici care m-au amuzat mai mult decât tot SATC-ul. De exemplu, Ken se burzuluişte la Barbie cam aşa: „În puii mei, Barbie!”, şi e foarte trist pentru că, deşi are totul, nu are pe cineva cu care să împartă asta! Şi mai e şi ursul roz cu miros de căpşuni, patriarhul malefic al unei reale lumi a jucăriilor şi multe alte personaje pe care vă recomand să le cunoaşteţi, fie că (mai) sunteţi copii, fie că nu!

Şi pentru că în Toy Story vine vorba de dăruit jucării, vă spun şi eu că în luna iunie se desfăşoară campania „O jucărie pentru un zîmbet” care vă invită la orice Cinema City din ţară pentru a dărui o jucărie copiilor ai căror părinţi nu prea au din ce le cumpăra. Nu e mare lucru, sigur, dar dacă aveţi drum şi vreo jucărie la care puteţi renunţa… Gandiţi-vă la cât de frumos ar fi zâmbetul unui copil care primeşte acea jucărie. Hai, că nu e greu!

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 111 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
M’am născut în Zodia Peştilor, una dualistă – motiv suficient pentru a justifica existenţa personală în dublu exemplar, nepatologic: comunicator şi cronicar în acelaşi timp.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!