RSS Feed

Regulamentul concursului Toxic

vezi toate articolele de
07 Jul 2010 la 11:47 11 comentarii 90 vizualizari.

Organizator: S.C. F5 WEBCORP S.R.L. cu sediul in Bucuresti, Strada Prof. David Emmanuel nr. 9bis, sector 1, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/10217/2008, codul unic de inregistrare 24032549, in nume propriu si in calitate de mandatar al editorilor site-urilor din Grupul de Presa Realitatea – Catavencu, reprezentata legal de domnul Dragos STANCA – Administrator, fiind inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 12005, denumita in continuare “Organizator”.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare “Regulament “). Regulamentul este intocmit si va fi facut public prin vizitarea site-ului http://pandoras.realitatea.net/

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau a schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari pe http://pandoras.realitatea.net/

Durata concursului: Concursul va fi lansat la data de 09.07.2010 si va dura pana la data de 16.07.2010 Concursul se va desfasura in conformitate cu prevederile prezentului Regulament  care este obligatoriu pentru toti participantii.

Reguli si conditii de inscriere: Participantul la acest concurs va trebui sa fie utilizator inregistrat al www.realitatea.net.

Daca nu are cont pe www.realitatea.net, va trebui sa intre in pagina de inregistrare http://www.realitatea.net/newsletter.html si sa completeze formularul de inregistrare.

In concurs vor intra toate comentariile la articolelele postate in sectiunea de concurs de pe siteul http://pandoras.realitatea.net/.

Validitate: Participarea este valida doar daca participantul s-a inregistrat ca utilizator al siteului www.realitatea.net, a postat un comentariu la unul din articolele difuzate in sectiunea concursului de pe siteul http://pandoras.realitatea.net/

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu posta review-urile primite care nu corespund temei de concurs sau nu corespund editorial

Numele castigatorilor vor fi publicate pe site-ul http://pandoras.realitatea.net/

Se vor alege cate doi castigatori de rezerva la fiecare desemnare a castigatorilor, insa numele lor nu vor fi publicate pe site. Astfel, daca un castigator nu poate fi contactat intr-un interval de 3 zile de la anuntarea lui, organizatorul va contacta castigatorul de rezerva. Daca nici al doilea castigator nu raspunde in timp de 3 zile, premiul va merge la cel de-al treilea castigator.

Responsabilitate: Prin participarea la concurs, toti participantii si eventualii castigatori sunt de acord si se obliga sa respecte si sa se conformeze tuturor cerintelor si conditiilor impuse de Organizator prin prezentul Regulament, nerespectarea acestora atragand raspunderea personala si exclusiva a participantilor si eventualilor castigatori.

Mecanism: Participantul la concurs trebuie sa se inregistreze ca utilizator al www.realitatea.net. El trebuie sa posteze un comentariu la articolul de concurs, comentariu in care trebuie sa dea 3 exemple de scriitoare a caror viata a fost controversata la vremea lor, dar care au avut un mare succes literar, precum FRANCOISE SAGAN.

Castigatorii vor fi desemnati de catre reprezentantii Editurii Art pe baza comentariilor postate. Se vor premia cele mai interesante comentarii. Pe durata de desfasurare a concursului o persoana poate fi desemnata o singura data castigatoare pentru a oferi sanse egale tuturor participantilor.

Premiul: cartea TOXIC de Francoise Sagan

Se vor alege 6 castigatori care vor castiga cate un exemplar al cartii.

Premiul va fi acordat de catre reprezentantii Editura Art. Premiile vor fi expediate prin curier de Editura Art impreuna cu un proces verbal de predare /primire care va fi semnat de catre castigator.

Castigatorii vor intra in posesia premiului in baza unei copii a actului de identitate si a procesului verbal semnat la primirea coletului.

Nu este posibila inlocuirea premiilor oferite cu alte beneficii.

Castigatorii vor fi contactarii de catre Organizator pe adresa de mail cu care s-au inregistrat pe site.

Taxe: Organizatorului concursului nu ii revine plata taxelor, impozitelor sau a altor obligatii financiare legate de premiu, cu exceptia impozitului pe veniturile obtinute din campania publicitara de catre castigatori, impozit pe care organizatorul e obligat sa-l plateasca prin retinere la sursa, conform legii. Asadar, organizatorul concursului se obliga sa retina si sa vireze impozitul pentru veniturile obtinute de catre castigator, potrivit prevederilor Codului Fiscal al Romaniei, orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

Drept de participare: concursul este deschis tuturor persoanelor fizice care au domiciliul / resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor Grupului de presa Realitatea – Catavencu, a sotilor si rudelor de gradul I ale acestora, precum si cu exceptia distribuitorilor de presă autorizati si firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Alte prevederi: Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identitate (nume, prenume, adresa, numar telefon) sa intre in baza de date a organizatorului, acestea putand fi folosite pentru desemnarea castigatorului si in activitatile de marketing ale organizatorului. Organizatorul va prelucra datele cu caracter personal ale participantilor la prezentul concurs, in scopul acestui concurs, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Datele cu caracter personal nu vor putea fi transmise in strainatate. Datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, in baza careia acestia au urmatoarele drepturi:

• de a obtine, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt prelucrate de catre S.C. F5 WEBCORP S.R.L;

• dreptul de a solicita rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea datelor cu caracter personal sau transformarea acestora in date anonime in situatia in care prelucrarea nu este conformă Legii. nr. 677/2001;

• dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situaţia sa particulara, ca date care o vizeaza sa faca obiectul prelucrarii, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu va mai viza datele in cauza.

• dreptul de a se adresa justitiei in situatia in care a suferit un prejudiciu in urma prelucrarii datelor sale cu caracter personal;

• dreptul de a inainta plangere catre autoritatea de supraveghere in situatia in care considera ca datele sale nu au fost prelucrate conform legii. Pentru situatiile prevazute la lit.a), lit. b), lit.c) şi lit. d) participantul va inainta o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. F5 WEBCORP S.R.L (inclusiv e-mail). In cerere va preciza daca doreste ca informatiile / masurile luate sa-i fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal. S.C. F5 WEBCORP S.R.L va comunica informatiile / masurile luate în termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Participarea la concurs  presupune acceptarea implicita a prevederilor prezentului Regulament de Concurs.

Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant la adresa de corespondenta a Organizatorului: P-ta Presei Libere, nr. 1, corp A3, et. 2, sector 1, Bucuresti, in fiecare zi lucratoare intre orele 10-18. Detalii se pot obtine la numarul de telefon cu tarif normal: 021.549.37.94, intre orele 10 – 18 de luni pana vineri, precum si pe site-ul  http://pandoras.realitatea.net/

Litigii: Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Eventualele sesizari legate de desfasurarea concursului vor fi facute pe adresa organizatorului: P-ta Presei Libere, nr. 1, corp A3, et. 2, sector 1, Bucuresti, pana la data de 15 iunie 2010. Sesizarile ulterioare nu vor mai fi luate in considerare.

S.C. F5 WEBCORP S.R.L.

prin Administrator,

Dragos Stanca

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 11 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
Pandora’s, platforma feminină de comentarii, bloguri şi opinii REALITATEA.NET
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!