RSS Feed

Noul Totul despre sex – mai realist, mai lipsit de glam, mai…Girls

vezi toate articolele de
28 Feb 2014 la 17:49 2 comentarii 688 vizualizari.

Vă mai amintiți serialul Totul despre sex – după cartea cu același nume a editorialistei Candace Bushnell? Serialul urmărea poveștile și viața a patru prietene, femei independente, puternice și de succes: Carrie, Samantha, Charlotte și Miranda. Sigur, asta se petrecea înainte de criză și America apărea chiar mai glamoroasă decât în restul filmelor cu și despre New York.

Între timp cele patru femei perfecte din Totul despre sex au fost înlocuite de o variantă ceva mai reală în serialul Girls: Hannah, Marnie, Jessa și Shoshanna. Tipologiile din primul serial se regăsesc și în cel din urmă, nu vă faceți griji. Totuși, în Girls prietenia dintre cele patru este ceva mai complicată decât ne-au obișnuit prietenele din primul serial. Reproșurile se spun direct, cu voce tare, problemele nu se rezolvă cu un simplu telefon și bărbații nu sunt scoși din cutie – la cheremul celor patru.

Hannah, spre deosebire de Carrie, nu este un element de echilibru între restul fetelor din gașcă și nici nu este o editorialistă de succes. Nu dă sfaturi constructive și se panichează atunci când este scoasă din zona ei de confort. Nu are un dulap plin de pantofi și nici nu arată excepțional. Pe scurt: Hannah nu e prietena perfectă de tipul Carrie – cea pe care o căutase o generație întreagă de femei în oglindă. Partea bună e că odată cu Girls miturile despre prieteniile perfecte între patru femei au fost desființate. Partea proastă e că majoritatea fanilor Totul despre sex vor spune mereu că noul serial este doar o copie în mizerie a primului :)

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


2 comments
  • 1

    dragutel serialul, m-am uitat la cateva episoade, unul dintre regizori e Lena Dunham, personajul Hannah :)

  • 2

    @uc: da, e ceva mai realist decât Totul despre sex deși are și Girls hibele lui :) dar măcar tipele arată normal și nu-și dau toți banii pe pantofi

    Dora Constantinovici
    2014-03-02 18:46:15 | Raporteaza

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!