RSS Feed
Ruxandra Predescu

E oficial! Rammstein în România!

vezi toate articolele de
11 Mar 2010 la 12:33 368 comentarii 986 vizualizari.

În 2008 am fost la Frankfurt să văd concertul Bon Jovi. Decizia a fost luată cam de azi pe mâine, iar excursia, deşi scurtă, a avut o grămadă de peripeţii. Nimic n-a ieşit cum a fost plănuit, nici măcar locul la concert, pentru că în loc de tribune, am ajuns … pe scenă. Fără nici o legătură cu asta, însă, a doua zi cred că am intrat în istoria Taromului, ca probabil cea mai zapacită zburătoare, pierzând cu graţie ambele şi singurele curse spre Bucureşti din ziua respectivă.

Anul trecut, împreună cu o gaşcă de oameni mai responsabili şi mai organizaţi, am mers în noiembrie la Lisabona pentru concertul Rammstein. Biletele au fost cumpărate prin iunie, cazările au fost aranjate din timp şi ele iar organizarea excursiei a fost atât de bună încât am prins avionul de întoarcere acasă fără urmă de emoţii.

Dincolo de prestaţia ireproşabilă a artiştilor, ambele concerte s-au remarcat prin super organizare! Şi dacă asta nu m-a mirat la nemţi, ca deh!, disciplina lor e recunoscută, la portughezi mă aşteptam la ceva haos. N-a fost cazul. Mi-a luat mai mult să mă decid ce tricou îmi cumpăr decât a durat statul la coadă! Şi nici coada la bere n-a ţinut mai mult de cinci minute! Totul a fost atât de civilizat – deci se poate, organizatori români, daaa? Deci se poate!

Sunt foarte curioasă, deci, cum o să iasă Rammstein în România, pentru că tocmai a fost confirmat în cadrul unei conferinţe de presă – me happy!

Pe lângă ei, la Sonisphere Festival, alte trupe de prima mână: Metallica, Manowar, Slayer, Megadeath, Anthrax, Alice in Chains şi nu numai. Bucureşti, 25-27 iunie, la Romepo. Deşi biletele nu sunt chiar ieftine, aşa un festival nu e de ratat!

În afară de cei menţionaţi mai sus, anul ăsta, în ciuda crizei din buzunarele noastre şi din bugetele potenţialilor sponsori, mai avem o serie de concerte, care mai de care:

ACDC – 16 mai
Bob Dylan – 2 iunie
Jean Michel Jarre – 3 iunie
Elton John – 5 iunie
Eric Clapton şi Steve Winwood – 11 iunie
Aerosmith (cu Steve Tyler) – 18 iunie
Faithless – 16 iulie
Gary Moore – 18 iulie
The Cranberries – 20 iulie

şi să nu uităm nici de
Duke Elington Orchestra – 25 aprilie
John McLaughlin – 17 mai
Goran Bregovic and Funeral Orchestra – 20 mai
Paul Anka – 1 iunie
Scooter – 5 iunie
Eros Ramazzotti – 10 iulie

Nici nostalgicii anilor ’80 n-au a se plânge. Ei pot merge la concertele Ricchi e Poveri (19 iunie) sau Alphaville si Bad Boys Blue, pe 28 martie.

Aşadar, bani şi chef să fie, că artişti de văzut avem! Desigur, în special pentru concertele în aer liber, ar fi de dorit ca şi iarna asta să se termine odată!

PS pe 15 martie vin şi cei de la The Bloodhound Gang într-un club din Bucureşti. I-am văzut live în 2006, fac un supershow, cu multă atenţie la detalii (au cântat Dragostea din Tei, ca să vă faceţi o idee), aşa că dacă n-aveţi planuri, mergeţi să-i vedeţi, n-o să regretaţi.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 


Etichete:


368 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari pagina personala
M’am născut în Zodia Peştilor, una dualistă – motiv suficient pentru a justifica existenţa personală în dublu exemplar, nepatologic: comunicator şi cronicar în acelaşi timp.
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!