RSS Feed

Acuzații de Hollywood – cei 100 de milioane investiți în The Wolf of Wall Street, bani spălați

vezi toate articolele de
14 Apr 2014 la 15:56 10 comentarii 374 vizualizari.

Din seria – încurcate sunt căile Hollywood-ului: sursa celor 100 de milioane de dolari folosiți pentru finanțarea filmului nominalizat la Oscar The Wolf of Wall Streer este pusă sub semnul întrebării într-o instanță din Los Angeles – potrivit revistei Hollywood Reporter. Brad Krevoy și Steve Stabler, producătorii filmului Dumb and Dumber (1994) au dat în judecată firma de producție Red Granit (The Wolf of Wall Street, Out of the Furnace) și pe patronii acesteia, Riza Aziz și Joey McFarland, pentru că au fost excluși din producția părții a doua a filmului Dumb and Dumber și pentru că Aziz și McFarland ar fi comis escrocherii financiare.

Aziz, fiul vitreg al primului ministru al Malaeziei, Najib Abdul Razak a și dezvăluit de altfel în trecut că investitorii Red Granit sunt cetățeni din Orientul Mijlociu și Asia. Desigur, acest lucru ar fi în regulă dacă nu ar fi intervenit reclamația pomenită mai sus care denunță că: Red Granite este o firmă finanțată din bani proveniți din vătămarea unei țări străine prin mituirea unor oficialități, furt, delapidare și deturnare de fonduri realizate de o persoană publică.

Krevoy și Stabler arată că fondurile obținute astfel prin mijloace necinstite au fost investite în Red Granite și astfel, cei doi, Aziz și McFarland sunt implicați și ei într-o activitate de escrocare. Cei doi au mai fost acuzați și că ar fi spălat banii necinstiți implicându-se în finanțarea filmului The Wolf of Wall Street și a celei de-a doua părți din Dumb and Dumber știind de fapt de unde proveneau banii.

Chiar de la începutul premiilor Oscar de anul acesta s-a stabilit că firma lui Aziz, Red Granite nu va avea șansa de a câștiga premiul pentru cel mai bun film chiar dacă a finanțat în totalitate filmul de 100 de milioane de dolari al lui Martin Scorsese. Nu s-a oferit nicio explicație oficială în acel moment deși un critic de film ar fi spus că s-ar putea ca filmul să fi fost tăiat de pe listă tocmai pentru că s-a aflat că averea personală a lui Aziz a fost construită prin mijloace necinstite.

Deocamdată plângerea înaintată de Krevoy și Stabler este în continuare cercetată pentru mai multe detalii legate de presupusele acte de corupție care au năpădit Hollywwod-ul și industria de film americană. Reprezentanții Red Granite pretind (desigur) că acuzațiile celor doi sunt nefondate, niște simple speculații și sunt convinși că vor câștiga procesul.

Urmăreşte-ne pe Facebook şi pe Twitter
 10 comments

Comentează

Pentru a aparea comentariul dvs direct pe site, trebuie sa va inregistrati, sau sa va logati daca aveti deja un cont.
Comentariile anonime vor intra in moderare


Pont: poti sa adaugi la comentariu fotografia ta sau o imagine care te reprezinta.
Nu trebuie decat sa introduci o adresa de e-mail valida aici si sa urmezi cativa pasi simpli.
Un film explicativ e disponibil aici


ATENTIE: Comentariul dumneavoastra poate aparea cu intarziere din cauza sistemului de cache.

RSS Postari
M-am născut într-o zi de vineri - 13
» citeste biografia

Cele mai comentate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Cele mai vizualizate

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!

Nu exista posturi pentru interogarea facuta!


Ce fac prietenii tăi pe Pandoras

Ultimele comentarii

2012 2013 alegeri alex mazilu articol Artă bani barbati blog București campanie carte carti Chisinau cinema copii copil copilarie critica dragoste educatie familie Fashion femei femeie fericire film filme fotografie Franta frumusete imaginaţie inspirat instantanee interviu iubire Job lansare libertate literatura mare Mirela Retegan Moldova munca muzică oameni o fraza online o poza parinti parlament pasiune Paste Pdl plagiat politică post poveste poze psd publicitate razboi reclama revista români România sanatate scandal soare spectacol spot suflet timp top TV umor vara Very Happy Victor Ponta violenta

© 2010 - 2013 pandoras.ro, o marca F5 Realitatea-Catavencu. Toate drepturile rezervate.

Strategy & Technology: PUBLYO
Marketing & Sales: Q2M
Comandati acum o campanie publicitara pe acest site!